BUDI KRALJICA SEKSA: Muškarci žele ovo da im radiš

Ako si mislila da je dovoljno da se skineš i samo legneš u krevet da bi on bio zadovoljan, prevarila si se. Muškarci uvek imaju neka očekivanja, a ovo su osnovna...

Oralni seks
Oralni seks nikad ne izlazi iz mode. Muškarci ga uvek žele i nikad im nije dosta. Dakle, ako nisi vična ovoj tehnici, informiši se.

Dodirivanje penisa
Nemoj samo ovlaš rukom da pređeš preko njegovog penisa zato što si videla da je već u erekciji i da mu nije potrebna dodatna stimulacija. Muškarce uzbuđuje pogled na tvoju ruku i prste kako obuhvataju njegov ponos. Samo pazi da ne budeš gruba, to im ne prija.

Eksperimentiši sa pozama
Čak i ako ste našli pozu koja oboma odgovara, to ne znači da na njoj treba da se zaustavite. Pokaži inicijativu, predloži nešto što niste do sada probali... Muškarce pali kad je žena avanturističkog duha u krevetu.

Budi otvorena za izazove
Nemoj odmah da obijaš nešto što nisi nikad probala, a njegova je fantazija. Ako želi da proba anal, udovolji mu, možda se iznenadiš i možda ti se dopadne. Ovde se ne radi o tome da budeš njegova igračka i slepo ispunjavaš njegove želje, već da si otvorenog uma i voljna da istražuješ zajedno sa njim.

Pogledajte još