RETROGRADNI MARS DIKTIRA ODNOSE: Bikovi ambiciozni, Lavovima se klima pozicija

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Samosvesni ste, dinamični i odlučni da ostvarite lične ciljeva ali nećete uspeti u tome ako se to kosi sa ciljevima drugih. Trebalo bi da obratite pažnju na molbe nekog Raka ili Lava. Nemojte se raspravljati sa nekom Škorpijom ili Jarcem.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Rukovođeni ste nezadrživom ambicijom, spremni ste da se borite za priznanje naročito ako radite sa ambicioznim kolegama koje ne pokazuju dovoljno razumevanja za vas. Vaša gvozdena volja vas gura dalje da ostvarite vaše dugoročne ciljeve.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Pokazujete inicijativu, izvršavate obaveze i svoj pionirski duh koji je potreban ako radite za stranu firmu. Preporučljivo je da se angažujete u oblastima u kojima imate jaku konkurenciju, u medijima ili umetnosti, gde je glavni naglasak na vašoj kreativnosti.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Ono što je neophodno da biste postigli cilj je sposobnost da radite nezavisno, budite inovativni i svesni sebe. Potrebno je da pokažete visok nivo entuzijazma, čak iako je dalje angažovanje ograničeno na kratak rok.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Može vam se činiti kao da se ništa ne odvija kako bi trebalo danas za vas i možete na kraju pokušavati da se raspravljate sa nekim koga volite ili sa prijateljem ili ćete želeti da se oslobodite neke odgovornosti. Pokušajte da se držite onoga što ste planirali, verujući da budućnost može biti mnogo bolja.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Postajete svesni svoje namere i želje. To se posebno odnosi na pitanja u vezi sa biznisom sa stranim partnerima. Otkrivate neke prednosti u tome što vam se ukazuje prilika da se sretnete sa nekim koga cenite is a kim možete da postignete svoj cilj.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Pod priličnim ste prtisikom da bi trebalo da uradite nešto što se od vas očekuje a tiče se vašim planova u vezi sa nekretninama ili sa privatnim poslom. Ne bi trebalo da ulazite u raspravu sa Rakom, Ribama ili Strelcem jer ste skloni da prihvatate njihove predloge sa izvesnom rezervom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Očekujete vesti od nekog Raka zbog napetog aspekta između Venere u vašem segmentu novca i posla i tranzitnog Meseca segmentu karijere.Verovatno će vas neko pozvati u veće drušvo gde možete sresti interesantne ljude sa kojima ćete imati o čemu da pričate.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Sunce i dalje deluje pozitivno na vas a konjukcija sa Venerom čini vas spremnim da se prihvatite nekog novog posla ili da započnete neki kratkoročni posao koji bi mogao biti veoma brzo isplativ, naročito ako se bavite i marketingom ili ishod posla zavisi isključivo od vas.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Niste sigurni da li će jedna Vaga učiniti ono što od nje očekujete ili će biti u stanju da vas možda prevari ili da odloži ispunjenje dogovora. Nemojte se previše brinuti imate zaštitu jednog Bika ali sa Devicom ili Ribama niste u stanju baš da se dobro razumete. Nemojte se raspravljati sa Ovnom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Tranzitni Mesec i Neptun pozitivno se održavaju na vaš znak, naročito ako radite sa stranim partnerima. Retrogradan Mars može delovati na vas zbunjujuće jer ide u susret Sunce i vi ćete biti u procepu između dva oprečna stave vaših saradnika.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Želite da date jasno na znanje onima iz vaše okoline da ste zainteresovani za njihovu dobrobit, naročito kada su u pitanju vaši najbliži saradnici i da ćete im pomoći ako im to ikada bude potrebno. I najverovatnije oni misle isto za vas. Potrebna vam je podrška nekog Blizanca ili Lava.

Izvor: Conopljanews

Pogledajte još