PIJANI LJUBAVNIK ISKASAPIO SORAJU: Starleta jedva izvukla živu glavu

Bivši fudbaler Crvene zvezde Stefan Mihajlović isekao je Soraju Vučelić nožem u noći između utorka i srede. Sin Radmila Mihajlovića, nekadašnjeg igrača Bajerna iz Minhena, naneo je novopečenoj voditeljki povrede zbog kojih je završila u beogradskom Urgentnom centru.

Bivši ljubavnici su se sreli na beogradskom splavu "Fristajler", posle čega su sa prijateljima otišli u fudbalerovu kuću na Senjaku.Jedan od momaka iz njihovog društva koji je prisustvovao incidentu, ispričao je za Informer zašto je Mihajlović nasrnuo nožem na Soraju:
- Svi zajedno smo sa splava otišli kod Stefana. Nastavili smo da pijemo i da se zezamo. Soraja je u jednom momentu želela da ode kući, ali joj Stefan to nije dozvolio. Bio je pripit. Počeli su da se koškaju, guraju, svađaju... Mislili smo da se samo zezaju, ali kada smo videli da Stefan uzima nož, shvatili smo da je situacija ozbiljna. Ona je pokušala da pobegne i tada ju je posekao prvo po stomaku, a onda i po vratu. Bogu hvala da je uspela da istrči iz kuće, ko zna kako je sve moglo da se završi. Stefan se sve vreme smejao, mahao je tim nožem kao igračkom. Bilo je jezivo - kaže Sorajin i Stefanov zajednički prijatelj, koji tvrdi da fudbaler uopšte nije bio svestan šta radi.

U Sorajinom lekarskom nalazu na kom piše da su joj konstatovane povrede ispod grudi i na vratu nanete oštrim predmetom. Ona je odbila da lekari zovu policiju i u bolnici nije htela da ispriča kako je zadobila povrede.

Izvor: Informer

Pogledajte još