BUDITE U FOCUSU: Fokusirajte se na sigurnost, uspeh i dizajn

Fokusirajte se na uspeh. Sa Fordom Focus bićete uvek i svuda u fokusu, jer on već skoro dve decenije predstavlja oličenje uspeha. Uživajte u fokusu kao što Focus, najprodavabniji globalni Ford, uživa u naklonosti kupaca širom planete.

Ako nešto ne promenimo, naša planeta će biti sve više ugrožena u budućnosti. Budite u trendu i fokusirajte se na očuvanje životne sredine. Focus pokreće revolucionarni EcoBoost agregat koji je pet godina uzastopno proglašavan najboljim na svetu u klasi malih motora. Minimalno zagađuje okolinu i u proseku troši tek 4,6 litara benzina.

Pratite modu i fokusirajte se na sopstveni imidž. Focus nudi paletu fenomenalnih modernih boja i dopadljivih aksesoara te svojom pojavom i izgledom može savršeno da istakne vaš životni stil i karakter. To su prepoznale i neke slavne ličnosti kao što su pevačica Lilly Allen i Ken Block, jedan od najatraktivnijih kaskadera i trkačkih vozača na svetu.

Ne zaboravite koliko je važno biti fokusiran na sigurnost. Ovaj automobil se izuzetno pokazao na međunarodnim bezbednosnim testovima gde je sa najvišom ocenom ispunio visoke kriterijume. Po želji kupaca, može biti opremljen i modernim tehnologijama kao što su čitanje saobraćajnih znakova ili pomoć pri parkiranju, kada umesto vozača automobil sam okreće volan pri parkiranju. To može biti i zabavno, zar ne?

Foto: Promo