Kako izgleda "Persi Džekson: Kradljivac munje"?

Pogledajte novi trejler za avanturu godine "Persi Džekson: Kradljivac munje" (Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief)  

Avanturu "Persi Džekson: Kradljivac munje" režirao je Kris Kolumbus, reditelj filmova "Hari Poter i Kamen Mudrosti" i "Hari Poter i Dvorana Tajni", a glavne uloge su pripale Loganu Lermanu, Brendonu T. Džeksonu, Pirsu Brosnanu, Aleksandri Dadario, Stivu Kuganu, Rosario Doson, Umi Turman i Šonu Binu.

Iako je 21. vek, bogovi i ostala mitska bića sa Olimpa izašli su iz stranica udžbenika o grčkoj mitologiji učenika Persija Džeksona i ušli u njegov život. Pritom, uopšte nisu srećni zbog toga: neko je ukrao munju koja pripada bogu Zevsu i Persi je prvi na listi osumnjičenih. Još više nevolja je izazvao iznenadni nestanak njegove majke. Dok Persi pokušava da se navikne na svoj novootkriveni status poluboga (njegov otac je Posejdon), odjednom postaje deo sukoba Titana sa planine Olimp. Oni i njegovi prijatelji kreću u avanturu po čitavoj zemlji kako bi uhvatili pravog kradljivca munje, spasili Persijevu mamu i otkrili istinu koja je moćnija i od samih bogova.
Film "Persi Džekson: Kradljivac munje" nas u bioskopima očekuje od 25. februara.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.