MUŠKARCI VAS UPOZORAVAJU: Ove stvari PREZIREMO u seksu

Previše povlačenja

Muški testisi nisu anti-stres loptice koje možete da stiskate i razvlačite. Mogle biste, ali muškarci upozoravaju da to jako boli, pa je možda pametnije da se toga ostavite. Isto važi i za penis - bez previše povlačenja, ako je ikako moguće.

Previše truda

Muškarci ne vole da previše rade, tako barem kažu, pa ne vole žene koje ih teraju da se predugo trude oko njih. Predigra je sasvim ok, ali ako traje i čini se da se nikada neće završiti, muškarcu može da presedne. Previše truda bez nagrade zna da bude demotivišuće.

Glasne orgazme

Obožavaju prave, iskrene reakcije, ali ne podnose ženu koja vrišti kao da je stala na ježa. To im liči na glumu što, budimo realni, u većini slučajeva i jeste.

Seks iz pristojnosti

Muškarci su češće spremni na seks nego žene - njima se ponekad ne da, ponekad su umorne, a ponekad samo žele da uživaju u mirnoj večeri bez natezanja. Ipak, u svim ovim situacijama umeju i da se odluče na seks, zbog svojih momaka. Muškarci to ne vole, jer se osećaju kao da to rade iz sažaljenja, a to nije nimalo seksi.

Prigovaranje

Žena koja stalno prigovara tokom seksa nikako nije seksi, a to se pogotovo odnosi na one koje stalno pričaju o svojem celulitu, činjenici da su se ugojile ili nečemu trećem čime nisu zadovoljne. Muškarac samo želi da se opusti i uživa, bez puno priče o tome kako su one mlohavije nego pre.

Izvor: nadlanu

Pogledajte još