SVE JE U ZNAKU NOVCA: Ovan razmišlja o ulaganju, Vaga mora da prištedi

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Dan vam donosi mogućnost proširenja saradnje sa osobama koje su na neki način sposobnije od vas ili su spremne da vas savetuju u vezi sa poslom koji bi mogao da vam se isplati. Finansije su vam trenutno u prvom planu, bez obzira da li imate problema ili želite investirate novac u neki nov posao. Poslovna veza sa jednim Strelcem, može doneti veliku satisfakciju onima koji se bave poslom sa nekretninama.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Nagoveštava se mogućnost interesantne poslovne veze i novih susreta. Neko, moguće vaš stalni partner koristi vašu bolećivost da bi imao nekakve koristi od vas, naročito ako ste uključeni u isti posao. Na nekog ste pomalo ljuti i to ćete jasno dati na znanje, moguće da će doći do konflikta između vas i Lava, koga doživljaate kao konkurenciju.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Mnogi pričaju o vama, moguće da planiraju poslove sa vama i verovatno se radi o poslu sa strancima. Prilično ste optimistično raspoloženi i očekujete da se situacija odvija onako kako biste vi želeli i pomalo ljuti što se situacija još uvek ne odvija kako ste želeli ili možda kako ste zaslužili. Za mnoge ste previše intelektualni. Dobijate vest od Bika koji bi mogao da vam ponudi posao u inostranstvu.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Ako vas privlači pomisao da biste mogli ostvariti dobru saradnju sa nekom Ribom ili Bikom i na pravom ste putu da ostvarite cilj. Izazivate oprečna osećanja kod kolega, mnogi smatraju da ste previše poslovni i da prema nekim kolegama niste fer. Trudite se da uspostavite dobru saradnju sa Lavom, Blizancima i sa jednom Škorpijom koja se mnogo više razume u finansije od vas.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Jedan od interesantnijih dana. Optimistično ste nastrojeni i raspolaženi. Imate mnogo toga što biste mogli da nekom prenesete kao iskustvo. Želite da se družite sa onima sa kojima ste do skora bili u nekoj vrsti zategnutih odnosa ili koje dugo niste imali prilike da vidite. Ipak, budite mudri i nemojte brže bolje pokazati da ste skloni prašatanju i onima koji to ničim ne zaslužuju.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Vaš rad i sve što ste postigli prilično vas iscrpljuje a dan vam donosi neke nove obaveze i mogućnost da organizujete neki skup na kome ćete dominirati. Ipak, danas ćete morati da se sretnete sa mnogima koje biste najradije izbegli. Trudite se da budete fer ali imate utisak da vas mnogi ne razumeju. Verujete da ćete dobiti podršku bliskih osoba u vezi sa planom koji se odnosi na inostranstvo.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Nekome je veoma bitno da osvoji vaše poverenje. Dan vam donosi mogućnost uspostavljanja bolje komunikacije. Ne bi trebalo da se previše opterećujete razmišljanjima o mogućim finansijskim problemima. Pokušajte da pametno iskoristite vreme koje imate na raspolaganju jer je momenat da budete maksimalno dobro organizovani da biste postigli cilj. Mnogi vas ometaju u tome a na vama je da odolite iskušenjima.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Dan vam donosi mogućnost uspostavljanja dobrih odnosa sa nekim ko je izuzetno uspešan. Spremni ste da napravite neki ustupak i da racionalno pristupite rešavanju problema sa kojima se već duže vreme opterećujete. Možete imati problem u radu sa zemljanim znacima koji se ponašaju previše svojeglavo i nisu spremni da vam naprave ni najmanji ustupak. Potrebno je da se maksimalno posvetite poslu koji ima veze sa nekretninama.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Ne odustajete od svojih planova, bićete verovatno spremni da se maksimalno posvetite nekom novom poslu koji zahteva veliko iskustvo. Dobijate priliku da se dogovorite sa nekim ko vam je izuzetno drag u vezi sa poslom u okviru umetnosti. Trudite se da vas niko ne uznemirava u onome što radite a moguće da ste posvećeni nekom izuzetno interesantnom i odgovornom poslu. Dobro se slažete sa Lavom.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Ambicija vam je izuzetno naglašena i osećate da je došlo vaših pet minuta. Veoma ste uporni i ne odustajete od plana u vezi sa privatnim biznisom. Ne bi trebalo da se nervirate zbog nesuglasica u okviru porodice. Mnogo toga što se dešavalo u prošlosti počinje da vas previše opterećuje jer vi ćete sada shvatiti s kim treba da radite i s kim treba da se družite. Pomalo vas i dalje opterećuje osećanje nepravde koja vam je učinjena.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Ovaj dan bi mogao delovati na vašu inspiraciju u vezi sa poslom koji bi mogao da vam donese veliku satisfakciju. Nekome je veoma bitno da sa vama uspostavi dobre odnose i želi verovatno da vas savetuje oko nečega u šta niste sigurni. Pokušavate da se sretnete sa nekim koga niste dugo imali prilike da vidite. Poslovna veza sa jednim Strelcom, Jarcem ili Rakom, može doneti veliku satisfakciju onima koji se bave poslom sa nekretninama.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Ovo je jedan od napornijih dana jer se previše trošite na nešto što bi trebalo da rešavate hladne glave. Željni ste uspeha, ali možete biti prilično razdražljivi, naročito ako imate jaku konkurenciju u vidu neke Vodolije. Mogući su dobici na lutriji ili preko posla koji bi mogao biti veoma profitabilan.

Izvor: Conopljanews

Pogledajte još