VISA influenseri o online životu u Kazahstanu, Ukrajini i Azerbejdžanu

Moderator je bila Teodora Stanković, PR direktor Komunikacijskog Laboratorija.

VISA-ini influenseri imaju zajednički cilj, a to je da se predstave u što prirodnijem izdanju, kako bi ljudima prikazali svoj svakodnevni život. Ugovori sa mnogo kompanija im nisu prioritet jer je u pitanju kvalitet, a ne kvantitet u njihovom predstavljanju i reklamiranju brendova. Oni ne zastupaju samo beauty & fashion proizvode, već i everyday i elektronske stvari za čiju upotrebu postaju eksperti i na najbolji način ih predstavljaju.

Svakodnevnu kupovinu uglavnom obavljaju karticom i to onom koja se nalazi na njihovom telefonu (jer se neretko desi da zaborave novčanik). Veruju VISA plaćanju, iako se u mestima sa kojih dolaze ne vrši u tolikoj meri online plaćanje. Takođe, žele da predstave i zanimljivu stranu svog života blogujući, putem čega će svoje pratioce nasmejati i zabaviti.

Bilo je teško i u njihovom regionu objasniti zanimanje blogera, ali sada je to postalo vrlo popularno zanimanje. Blog nije njihovo osnovno zanimanje, oni su svestrani i bave se i tehnikom, dizajnom, PR-om i raznim sportovima i rekreacijom. Ističu da bloger može biti na Twitter, Tumblr ili Instagram aplikaciji, zavisno od afiniteta i popularnosti na mrežama.

Priznaju da nisu mnogo povezani sa našim influencerima, ali znaju i prate Yasserstain YouTube kanal sa naših prostora.