KATANAC NA USTA: 5 stvari koje moraš prećutati dečku

Tvoje lude priče o seksu

Onaj put kad si imala seks s bivšim u mračnoj uličici iza zgrade? Super priča za kafu s prijateljicama, ali ne i za tvog dečka. Naravno da on neće misliti da si pre njega bila devica, ali ako te ništa ne pita, nemoj ništa ni govoriti. Stavi se na njegovo mesto, kako bi ti reagovala a ti on kaže kako je imao ludi seks sa bivšom devojkom.

Glupe porodične drame

Naravno da ćeš mu pričati o velikim stvarima, ali kada je reč o sitnim svađama, bolje je da sve prešutiš. Zašto zamarati dečka stvarima koje nisu povezane s njim i na koje ne može da utiče?

Slučajni poljubac s prijateljem

Svakom se može dogoditi - žurka, nekoliko čašica previše, i možeš da poljubiš prijatelja koji je definitivno samo to- prijatelj. Ako kažeš dečku da imaš istoriju ljubljenja s prijateljem, moraćeš da biraš između njih dvojice, i samo ćeš se uvaliti u probleme.

Tračevi o njegovim prijateljima

Možeš biti potpuno razočarana njegovim prijateljima, ali to nikako ne znači da smeš da ih ogovaraš. Ako ti se ne sviđaju njegovi prijatelji, probaj to da prećutiš - dečko sigurno neće biti oduševljen ako mu to kažeš.

Tvoja istorija varanja

Možda si jednom prevarila dečka. Možda i dvaput. Možda i više od toga. U svakom slučaju, sklonost prevari nije nešto čime bi se trebala hvaliti. Ako više nemaš nameru da varaš, sasvim je dovoljno da počneš da se takoponašaš, i da ostaviš u prošlosti ono što je bilo.

Pogledajte još