Uručene nagrade za izveštavanje o evrointegracijama

BEOGRAD, 15. januara 2010. (Beta) - Kancelarija za evropske integracije i Delegacija Evropske unije (EU) u Srbiji dodelile su danas u Beogradu nagrade novinarima za najbolji prilog o procesu evropske integracije u Srbiji, a među dobitnicima je i novinarka agencije Beta Mirjana Pantić.

Nagrade su, uz podršku Erste banke, uručene u zgradi Vlade Srbije za medijske priloge objavljene od 1. januara do 1. novembra 2009. godine.

Pored Mirjane Pantić koja je dobtnik nagrade za najbolji tekst objavljen u štampanim medijima "Paradajz iz Martinaca sa EU diplomom", i novinar NTV Niša Nebojša Veličković za najbolji prilog u lokalnim medijima i novinar Radio Beograda Ivan Jovanović za najbolji radijski prilog.

Nagradu su dobili i novinar Radio Zrenjanina Aranka Molnar za najbolji prilog na temu malih i srednjih preduzeća i novinar Produkcijske kruće Mreža Aleksandra Krstić za najbolji televizijski prilog. Direktorka vladine Kancelarije za evropske integracije Milica Delević je rekla da je veoma važno da građani budu obavešteni šta treba da se uradi u procesu evropskih integracija.

Pogledajte još