OTKLJUČAJTE NJENU STRAST: 10 stvari koje ŽENE priželjkuju u SEKSU

10. Žele da ih partner polako skida

U mnogim prilikama kada vas obuzme sirova strast super je odmah se baciti na posao, ali ima i prilika kada žena žudi biti zavedena polako. Želi da partner polako otkriva njeno telo, lagano je dodiruje i miluje.

9. Seks/maženje u javnosti

Čak i kada žena ne želi “ići do kraja” u javnosti, mnoge pripadnice nežnijeg pola uzbuđuje pomisao da ih neko promatra dok se maze s partnerom.

8. Žele preuzeti kontrolu

Moć je snažan afrodizijak za mnoge žene i muškarce. Preuzimanjem kontrole u krevetu žene žele pokazati svoju moć i biti u poziciji gde im je muškarac pokoran.

7. Seksi uloge

Preuzimanje druge ličnosti može biti oslobađajuće i omogućiti nam da otpustimo sve kočnice i osetimo užitke koje u “vlastitoj koži” možda ne bismo mogli.

6. Raznolikost pokreta i brzine

Žene žele osetiti različite vrste pokreta, različitog intenziteta, brzine. Muškarčeve ruke, jezik, usne – žele da se sve prožima i osećati se kao da su njihova tela blaga koja treba istražiti.

5. Da ona bude najvažnija

Svaka žena želi da se oseća posebno, poželjno, a nekad voli i da je se razmazi i da se oseća kao jedina žena na svetu. Žena kojoj partner to priušti, vratiće svom ljubljenom istom merom.

4. Oralni seks – sada i uvek

Oralni seks poseban je stupanj intimnosti. Kada drugoj osobi dozvolimo da tako izbliza doživi naše telo to stvara poverenje. Osim toga, žene puno češće i lakše dožive orgazam oralnim seksom nego penetracijom.

3. Žele da on bude glavni.

Devedeset posto ispitanih žena jasno kaže: želimo da je muškarac glavni u krevet. Ta potreba vezana je uz iskonski nagon nežnijeg pola da se jači pol brine za njih.

2. Predigra koja počinje izvan spavaće sobe

Ženu može uzbuditi muškarčev izgled, način na koji govori, njegova duhovitost pa čak i njegova spremnost da sluša bez osuđivanja. Zavođenje je oblik umetnosti i zahteva trud.

1. Žele biti obasute poljupcima

Ništa bolje ne “otključava” žensku strast od poljubaca, laganih i senzualnih. Naročito kada su ti poljupci spontani i neočekivani. Poljubac može u ženi probuditi osećaj kao da je ceo svet njen.


Izvor: nadlanu

Pogledajte još