DNEVNI HOROSKOP ZA 13. JUN: Ovan neka povuče ručnu, a jedan znak čeka pakao na poslu

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Nemojte donositi važne odluke u vezi sa poslom, novcem i ne raspravljajte se sa saradnicima bez obzira da li ste u pravu ili ne, oni neće prihvatiti nijedno vaše objašnjenje, doživeće vas kao konkurenciju. Pripazite na novac i smanjite izdatke. Dan je dobar za intelektualne poslove.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Naglašena astrološka kuća novca i posla može doneti nove mogućnosti u vezi sa projektom u medijima ili marketingom. Ovo je povoljan dan za saradnju sa nekom Vagom ili Vodolijom mada možete istovremeno praviti planove za posao sa strancima.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Merkur je upravo ušao u vaš znak što donosi potrebu za proširenjem vašeg kruga prijatelja kao i da nađete nov izvor finansijskih sredstava. Merkur u opoziciji sa Marsom, vladaocem vašeg segmenta javnosti može značiti vašu iskrenu motivaciju da budete još uspešniji na sadašnjem poslu dok Merkur nagoveštava neki paralelni posao.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Mesec, vladalac vašeg znaka u napetom aspektu sa Plutonom, može ukazaiti na novu priliku u vezi sa perspektivom na poslu u zajedničkom radu sa nekom Vagom, Ribama ili Škorpijoim. Ako vam Jarac duguje novac obavestite ga o tome, Kod Vas postoji konflikt zmeđu svesnog i nesvesnog dela vašeg uma kada se radi o vašim željama.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Povoljna pozicija Meseca donosi nove prilike u okviru poslova sa javnošću i u medijima. Veoma ste sposobni za bilo koju vrstu posla koji bi podrazumevao različite aktivnosti ili komunikaciju sa ljudima različitih profesija. Nemojte oklevati da pozovete jednu Vodoliju.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Možete dobiti ideju kako da rešite problem koji se odnosi na novac. Imate mnogo različitih poslova u okviru kojih biste bili dobri ali imate tendenciju da se držite nečega na šta ste se navikli. Verovatno ćete dobiti poziv za društveni skup ge ćete imati prilike da sretnete interesantne osobe.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Preokupirani ste problemima koji se odnose na dom i porodicu i skloni ste konfliktima jer vam Mesec u vašem znaku ne odgovara niti pozicija retrogradnog Marsa. Nema potrebe da vam bilo ko kaže šta da radite vi to znate najbolje i najverovatnije ćete uspeti u realizaciji bar nekog vašeg plana.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Poslepodne možete biti suočeni sa neprijatnostima u komunikaciji sa onima koji pokušavaju da vam se nametnu kao autoriteti. Ne preporučuje vam se da budete previše uporni u pokušaju da postignete svoje ciljeve ali bi bilo bolje da budete spremni da bolju saradnju.Neki Bik ili Strelac mogu biti naporni kada je u pitanju vaš posao.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Ako želite da postanete poznati ili da radite u medijima, u okviru organizacionih poslova ili da radite sa mnogo ljudi trebalo bi da zatražite pomoć od neke Vodolije, Blizanaca ili Vage. Imate mnogo mogućnosti u pogledu značajnih promena koje bi trebalo da napravite u svakodnevnom životu koje bi mogle da vam omoguće da budete uspešniji nego do sada.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Društvene obaveze mogu biti dosadne i vi ćete pokušati da neke od njih izbegnete.Nemojte biti previše zabrinuti ako ne dobijete poziv od nekog ko je obećao da će vas pozvati.Možete početi razmišljati o nekom profitabilnom poslu u okviru koga ćete pokazati svoje kapacitete.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Vaša popularnost je velika i otud možete zatražiti pomoć od mnogih važnih osoba, možda od Ovna koji nije imao prilike da radi sa vama na način na koji ste očekivali.Budite spremni da prihvatite uobičajen način za nalaženje novih saradnika ne oslanjajući se samo na preporuke.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Ovo nije tako povoljan dan jer nite dobro organizovani u toku prelaska Meseca preko Vage. Potrebno vam je više slobode i osećanje da imate izbor, pošto se možete osećati ograničenim finansijama ili vašim prethodno planiranim programom. Budite ljubazni prema Vodoliji koja vam može biti od velike pomoći.

Izvor: Conopljanews

Pogledajte još