JEZIVO! DEVER MILOŠ MRZEO JELENU: U pesmama pokazao mesto i način na koji je izvršeno UBISTVO!

Miloš Marjanović, dever ubijene pevačice Jelene Marjanović, objavljivao je na svojim internet blogovima pesme iz kojih se može naslutiti da prezire svoju snaju!

U nekim njegovim stihovima, objavljenim 2015. godine, pominju se čak pojmovi poput "cvetne poljane" i "kamena u ruci", koji se neobično podudaraju sa mestom i načinom na koji je Jelena ubijena 2. aprila ove godine.

Miloš je na svom blogu jezivog naziva "Mrtvorođenče" (Mrtvorodjence.blogspot.rs) u aprilu 2010 godine, baš u vreme kada je Jelena počela da gradi karijeru u "Grandu", objavio foto-montažu kojom vređa i ismeva ovu muzičku kuću.

Naime, on je napravio foto-montažu na kojoj je logo poznate produkcije prekriven ljudskim izmetom?! Iznad ove foto-montaže objavio je dve pesme sa čudnim, morbidnim stihovima.

Čudno podudaranje

Miloš u vreme kada je Jelena započinjala pevačku karijeru objavio pesmu u kojoj ismeva ženu "koja kreće u novi život i želi da bude poznata"

U prvoj, koja se zove "Psu od srca", Miloš stihovima ismeva ženu koja pokušava da počne novi život i postane poznata, što je upravo životna faza u kojoj se tada nalazila njegova snaja Jelena. Ona se, naime, krajem 2009. godine prijavila na audiciju u "Zvezdama Granda".

U pesmi "Psu od srca" objavljenoj 23. aprila 2010. doslovce piše:

Mislila si da svi krvare od sreće što će novu tebe upoznati... Mislila si da nekoga interesuje tvoj novi život... Mislila si da će svi od zavisti plakati... I da si konačno svima doskočila... Zabole nekoga s kim ti deliš telesne izlučevine"

Međutim, u jednom od početnih stihova, Miloš otkriva i neke svoje morbidne namere:

Gledaš me u oči... Pružaš mi ruku... Tako bih je sa apetitom odsekao..., kaže se u šokantnim stihovima Jeleninog devera.

U sledećoj pesmi "Nebeski izrod", objavljenoj na istoj stranici, Miloš je priznao da je spreman i da ubija:

Živ i zdrav mi budi dok mi oružje ne daš. Jer tad pucaću i ubiti te, mizerni vladaru moj...

Čitavih pet godina kasnije, 20. jula 2015, Miloš je na drugom blogu (Agsizeren. blogspot. rs) objavio pesmu "Sozercanie", čiji se pojedini stihovi zlokobno podudaraju sa načinom na koji je Jelena ubijena (udarci kamenom u glavu) i mestom gde je usmrćena (poljana na nasipu u Borči).

Kroz moje telo sečiva protiču, ruku u kamen spojenih, iz dubina te prizivam. Na cvetnoj poljani, suncem ogrejan, aure blistave, osmehom ovenčan, na izvoru svetla, mirom obasjan, od bola isceljen, iz dubina te prizivam, piše Miloš u ovoj pesmi.

Miloš je uvek gajio čudna osećanja prema Jeleni. Ona su od preterane simpatije često prelazila u prezir i mržnju

Jake emocije

Prema rečima prijatelja porodice Marjanović koji je dobro upoznat sa odnosima u njoj, Miloš je uvek gajio čudna osećanja prema Jeleni.

- Miloš je u početku, kada se Jelena udala za njegovog brata Zorana, gajio simpatije prema njoj, možda čak i nešto više od toga. Definitivno, ona za njega nije bila samo supruga njegovog brata. Međutim, Milošev stav prema Jeleni naglo se promenio kada je ona počela da nastupa i peva. On nikada nije krio da prezire vrstu muziku kojom se ona bavi, o tome je indirektno u više navrata i pisao na svojim blogovima i na društvenim mrežama. Ipak, u jednom trenutku činilo se da je Miloš, pored muzike koju Jelena peva, počeo da prezire i nju samu. Do koje mere je to išlo moglo je samo da se nasluti, to najbolje zna on sam. Baš kao što samo on može da odgovori na pitanje da li je taj njegov prezir mogao da rezultira nečim mnogo gorim i kobnijim - zagonetan je ovaj prijatelj porodice Marjanović, koji je želeo da ostane anoniman.

Izvor: Informer

Pogledajte još