DNEVNI HOROSKOP ZA 15. JUN: Devicu čeka svađa, Lavovi pamet u glavu

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Uran u vašem znaku, planeta promena u širem orbisu u napetom aspektu sa Mesecom može doneti potrebu da kontrolišete druge, posebno ako radite u privatnoj firmi, ako imate svoj biznis ili ako se bavite poslom koji podrazumeva kontakt sa mnogo ljudi. Pozicija Merkura donosi susrete sa novim saradnicima.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Veoma ste ambiciozni i mnogi podržavaju vašu karijeru i vaše planove. Ako budete u prilici da se sretnete sa nekom Devicom ili Strelcem imajte strpljenja za njih jer možete čuti dobre savete.Sa Vagom ne možete lako da nađete zajednički jezik baš kao ni sa nekim Strelcem.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Budite oprezni ako treba da razgovarate o novom projektu sa nekim Rakom ili Škorpijom. Trebalo bi da pokušate da započnete nov projekat uz pomoć dobrog poslovnog partnera u koga imate poverenje. Verovatno se radi o nekom Lavu ili Vagi. Neki Bik ili Ribe mogu vam pomoći da povratite nekadašnje pozicije na poslu.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Imate mogućnost nalaženja rešenja za problem koji nije toliko važan ili koji bi mogao da vam omogući da dođete do nekog većeg novca ili do bolje plaćenog posla. Ako vam se bude javio jedan Lav, nemojte ga odbiti, naročito ako se radi o osobi koja je više puta pokušavala da sa vama uspostavi dobru saradnju.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Trebalo bi da budete odgovorniji kada je u pitanju posao koji bi mogao da bude za vas početak lepe karijere. Mnogi od vas očekuju više inicijative a vi niste u stanju da se organizujete kako treba i ne želite da se angažjete na novom poslu ako nemtae garancije da ćete biti uspešni.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Aspekt između Merkura vladaoca vašeg znaka i Marsa, simbol energičnosti nagoveštava da ćete imati potrebu da se raspravljate sa kolegama. Napet aspekt između Meseca i Urana mogao bi doneti napete odnose sa Ribama, Strelcem ili Blizancima, oko nečega što je za vas neprijatna tema.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Trudite se sa budete fer prema svima ali da i vi zaradite i da svima bude dobro. Ne možete se dogovoriti sa Jarcem ako ne budete fer, iskreni i ako ste aprilski Bik. Rođeni u poslednjoj dekadi znaka nemaju osećaj sigurnosti kada su u pitanju finansije.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Spremni ste da dogovorite oko novog posla ali u stvari pravite taktiku kako da sami dođete do cilja i kako da što pre vidite rezultat napora koji ulažete u svakodnevni posao. Veliki oslonac nalazite u ljubavnom partneru i ako se radi o Blizancima ili Raku, poslušajte njegove savete.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Dobro bi vam došla saradnja sa jednim Ovnom ili Vodolijom ali vi niste spremni da ni u čemu popustite ili se previše ležerno odnosite prema nekim poslovnim ponudama koje vam mogu doneti mnogo toga što ni ne slutite. Moguća je obnova saradnje sa nekim ko živi u inostranstvu.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Ovo bi mogao biti povoljan dan za one koji su spremni da sarađuju i po pitanjima koja nisu baš prijatna ili da vode razgovore o nečemu što im ne odgovara. Imate podršku osobe koja ima iskustvo u poslu kojim se bavite.Dobijate poziv od jednog Ovna koji vam nije naročito simpatičan.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Merkur, jak u Blizancima čini vas spremnim da izlažete svoje stavove i svoja osećanja što kod sagovornika može stvoriti osećanje griže savesti.Pokušavate da nekog ubedite da treba da prihvati vašu sugestiju u vezi sa zajedničkim poslom.Jedna Devica će pokušati da vas ubedi u ono što želi.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Trudite se da nađete kompromisno rešenje kada je u pitanju saradnja sa Bikom ili nekom Vagom. Ne bi trebalo da vam niko sugerira šta da radite, morate sami doneti odluku a ukoliko ste nesigurni, pitajte za savet koleginicu koja je bar tri do sedam godina starija od vas. Moguća vest o novom poslu.

Izvor: Conopljanews

Pogledajte još