KRVNA OSVETA: Okrivio ga za smrt sina i ubio na ulici

KRVNA OSVETA U POŽAREVCU: Okrivio ga za smrt sina i ubio na ulici!
Crna Hronika
06:13, 15.06.2016.
10

Stojan S. (69) iz Požarevca usmrtio Dragana Stepića (57), za kojeg je tvrdio da je odgovoran za stradanje njegovog sina 2002. na gradilištu čiji je Stepić bio nadzornik

Ne propustite...

UPUCAN U CENTRU POŽAREVCA: Hici na vlasnika građevinske firme!

POŽAREVAC - Bilo je pitanje dana kada će Stojan osvetiti sina. Više od 14 godina živeo je u želji da kazni krivca. Nije vredelo ni to što je bio u zatvoru zbog pretnji Draganu - pričaju poznanici Stojana S. (69), koji je juče u Požarevcu ubio Dragana Stepića (57) zbog krvne osvete.

Kako saznajemo, Stojanović je usmrtio Stepića, koji je nekada radio u „Preduzeću za puteve“ kao nadzornik na gradilištu na kojem je 2002. poginuo Stojanov sin.

Ispalio metak

Krvava drama odigrala se juče oko 11 časova u Požarevcu.
- Stepićeva privatna firma izvodila je radove na gradilištu u Jugovićevoj ulici. Stojan S. prišao je Stepiću, bez reči ispalio jedan metak u njega. Teško ranjeni vlasnik firme odvezen je u požarevačku bolnicu, gde je preminuo, a napadač je odmah uhapšen. On je sačekao policiju na mestu zločina - kaže za Kurir izvor iz istrage.

Stanari Jugovićeve ulice kažu da je pucanj odjeknuo kao petarda.
- Čuo se samo jedan pucanj, nisam znali o čemu se radi. Kasnije sam saznao da je upucan čovek čija firma u našoj ulici izvodi radove - kaže stanar.
Kako saznajemo od meštana, Stojan nije mogao da preboli sinovljevu smrt.

Nije preboleo dete

- Sin mu je stradao na gradilištu u selu Zabrega kada se na njega obrušila zemlja i zatrpala ga. Rov je bio dubok tri metra i nije bio dobro obezbeđen. Tada je odgovorno lice i nadzornik radova bio Stepić. Stojan je nakon tragedije pretio da će iz osvete ubiti Stepića, a policija mu je nekoliko puta i oduzimala oružje. On je smatrao da je Stepić odgovoran za smrt njegovog sina. Strepeli smo da će ostvariti pretnje. Nažalost, to se i dogodilo - pričaju naši sagovornici.

TRAGIČAN EPILOG Višegodišnjeg sukoba

STEPIĆ DOBIO USLOVNU, STOJAN ROBIJAO ZBOG PRETNJI

Posle nesreće 2002. u kojoj je na gradilištu poginuo Stojanov sin, Dragan Stepić je osuđen uslovno na šest meseci zatvora kao odgovorno lice, s obzirom na to da „Preduzeće za puteve“ ne izvodi radove preko jednog metra dubine, a rupa u kojoj je stradao mladić bila je duboka tri metra. Stojan je ležao šest meseci u zatvoru zbog pretnji Stepiću.

Izvor: Kurir

Pogledajte još