PRIZNANJE: Ninamedija Superbrand Srbije

Kompanija Ninamedia kliping, dobitnik je prestižne nagrade Corporate Superbrand Srbije za 2015/2016 godinu u kategoriji Usluge poslovne komunikacije.

Svetski program Superbrands organizuje se svake godine u više od 60 zemalja iz celog sveta. U Srbiji se organizuje po treći put, pod nazivom Corporate Superbrands Srbija 2015/2016.

Program je namenjen promovisanju najboljih srpskih i internacionalnih brendova i kompanija, a u selekciji je ove godine učesvovalo oko 1600 kompanija razvrstanih u 34 kategorije prema oblasti poslovanja. Nakon dva kruga glasanja odabrano je oko 250 kompanija kojima je dodeljen status Corporate Superbrands 2015/2016.

(old_image)

Prvi krug glasanja obavio je Stručni savet., dok jeu drugom krugu, osim glasanja Stručnog saveta, u obzir uzimano i istraživanje javnog mnjenja na teritoriji Srbije.
Kombinovanjem glasova 50-50 odsto, dobijen je uži izbor od oko sedam kompanija u svakoj kategoriji sa statusom Corporate Superbrands, nakon čega je jedna birana kao najbolja u kategoriji.

Kompanija Ninamedia kliping ponosna je što je u kategoriji Usluge poslovne komunikacije izabrana zajedno sa još sedam kompanija koje su pravi lideri u svom poslu.

Direktor Ninamedia kliping-a, Dragan Radić, nakon uručenja Superbrands nagrade za najbolje Usluge poslovne komunikacije, rekao je:

„Pre nekih sedam osam godina, direktorka jedne naše uspešne kompanije rekla mi je da, kod njih u firmi ne veruju da se nešto desilo dok ih Ninamedija o tome ne izvesti. Ako je to bio put brendu, a ovo večeras potvrda da smo to i ostvarili, onda mogu da kažem da smo zaista svi neizmerno srećni“!.

Stručni savet Superbrands Srbija, sastoji se od 16 članova istaknutih poslovnih ljudi i stručnjaka iz Srbije. Predsednik Saveta, Toplica Spasojević, rekao je da je iz godine u godinu, srpski potrošač sve obrazovaniji, informisaniji i zahtevniji, te da su takvi bili i ovogodišnji kriterijumi za dodelu Superbrends statusa. Sam stručni savet, kao i ranijih godina stoga, nije imao ništa lakši zadatak, ali zato su na kraju, zaista izabrani i najbolji, dodao je on.

Pogledajte još