DNEVNI HOROSKOP ZA 17. JUN: Vodoliju čeka uživancija, Jarac će napraviti žestoku svađu

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
Naporan dan za one koji pokušavaju da reše problem u vezi sa nekretninama ili novcem.Imate način da se dogovorite sa nekim ko vam je veoma drag. Ako se budete raspravljali sa jednim Rakom ili Bikom budite tolerantni i pokušajte da napravite dogovor sa Jarcem.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Konjukcija Meseca i Marsa u Škorpiji može doneti neke važne razgovore sa osobama koje će vam nuditi mnogo toga o čemu vi niste razmišljali ili ste bili svesni da ne možete da sami rešite probleme. Imajte hrabrosti da govorite o onome što vas opterećuje u radu sa kolegama.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Nemojte se danas raspravljati sa onima kojima lako polazi za rukom da vas iznervirju.Bićete prilici da se sretnete sa nekim ko će imati za vas dobar poslovni predlog ali vi ćete i pored toga biti prilično nepoverljivi. Imate neke svoje tajne planove o kojima nikom ne pričate.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Ako spadate u hrabre Rakove koji žele da se uključe u neke nove poslove ili ste inače skloni rizicima, pružiće vam se prilika da se sretenete sa nekim ko je veoma inventivan i spreman da sa vama uđe u rizičan posao. Škorpija ili Ribe mogu biti dobri saradnici čak iako su malo impulsivni.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Trudite se da ne pokažete razočarenje u nekog ko nije dovoljno strpljiv i sa kim nikada niste načisto na čemu ste. Budite spremni da uđete u posao u okviru privatne firme i nemojte se previše nervirati ako vas jedan Rak bude podsećao na data obećanja koja niste ispunili.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO
Tranzit Meseca preko Škorpije može doneti neke novosti u vezi sa novcem ili poslom koji vam po mnogo čemu odgovara. Nemojte biti previše uznemreni zbog nečega na šta nemate uticaja. Trudite se da nađete najbolji način da se dogovorite sa Ribama ili Bikom oko nekog zajendičkog posla.Moguć susret sa osobom koja radi za strance.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Dan je prilično dinamičan a vi nespremni da se uhvatite u koštac sa nekim problemima koji su za vas prilično opterećujući. Pokušavate da se snađete u pomalo nesređenim finansijama ili pravite nerealne planove kada je u pitanju neki nov posao u koji treba da uložote poveći iznos.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Pozicija Marsa, vladaoca vašeg znaka u retrogradnom hodu ne odgovara vam zbog čega možete biti preterano samouvereni bez pokrića i možete biti čak veoma neprijatni prema partneru ili prema onima koji vam u stvari žele dobro. Pravite plan kako da možda prekinete neku vezu koja vamne odgovara.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
Osećate se sjajno u društvu Lava, Vage ili Vodolije. Verovatno imate potrebu za bliskošću, za vezom sa nekim ko vas u potpunosti razume i najverovatnije možete sebe smatrati osobom koja ima sreće da je već našla odgovarajućeg partnera. Slobodni Strelci mogu upoznati umetnika ili osobu koja je često prisutna u javnosti.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
Ne bi trebalo da se previše opterećujete onim što partner od vas očekuje, naročito ako se radi o Biku, Raku ili Ribama. Prilično ste svojeglavi po nekim nebitnim pitanjima ili pokušavate da iz principia nešto odbijete što je partneru veoma bitno. Ponašate se prilično detinjasto i skloni ste da se durite za svaku sitnicu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Ovo bi mogao biti jedan od prijatnijih dana u toku koga ćete imati mogućnost da se dogovorite oko svega sa nekim ko vam je drag, moguće da će vam partner, ako ste u stalnoj vezi prirediti prijatno iznenađenje. Ako ste od nedavno u vezi, potrudite se da ostavite povoljan utisak na nekog ko vam je veoma drag.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
Naporan dan, naročito ako partner pokušava da vam nametne svoj stil ili ako želi da odete negde gde vi pretpostavljate da vam neće biti prijatno. Moguće je da ćete imati neprijatan razgovor sa Ovnom, Bikom ili nekim ko ima dosta planeta u vatrenim znacima. Bilo bi bolje da ne igrate na kartu sentimentalnosti jer partner neće imati za vas razumevanja.

Izvor: Conopljanews

Pogledajte još