SJAJNA PONUDA AGENCIJE BIG BLUE: Sve lepote Kube za 1.799 evra

Ukoliko i vi želite da budete deo ove priče, da se divite kontrastima svkaodenvnice ove zemlje I uživate u lepote prirode, krenite put Kube već 24.juna. Čeka vas 15 dana sa 13 noćenja istinskog uživanja u onome što turistima daruje uzavrela Havana I apsolutno autentično I u mnogo čemu jedinstveno letovalište Varadero. Cena ovog aranžmana agencije Big Blue je 1.799 odnosno 1.990 evra u zavisnosti od izbora hotela.

(old_image)


Za putnike agencije BIG BLUE u Havani je rezervisan hotel Memories Miramar 4*
na bazi noćenja sa odrčkom a u Varaderu hoteli Barcelo Solymar Arenas Blancas Resort 4* odnosno Melia Varadero 5 s uslugom koja podrazumeva sve uključeno.

(old_image)

Uživanje uz „Gvantanameru“, „Moito“ i „Daikiri“, uz pirinač sa crnim pasuljem, jastoge ili prasetinu na žaru i pravu kohiba cigaru je ono što možete da priuštite sebi u bilo koje doba godine samo i jedino na Kubi, najvećem karipskom ostrvu. Tamo se svira i zanosna salsa, uživa u klubu Tropikana, ispija piće u čuvenom hotelu Nacional ušuškanom na brežuljku Taganana, s kojeg je pogled fascinantan. Ovo su, naravno, samo fragmenti iz brojnih priča koje kazuju da upravo zato treba što pre doživeti Kubu, odnosno Havanu u svoj njenoj nevinosti dok još nije kasno...

Prestonicom Kube dominiraju suprotnosti, male kuće naspram visokih uređenih zgrada, uz špansku arhitekturu koja daje nevidljiv pečat glavnom gradu. Havana je i siromaštvo kakvo se retko gde može sresti, ali siromaštvo koje životu ne može ništa. Puno toga na Kubi zapravo počinje u Havani, ali se tu i ne završava.

(old_image)

Kuba je i fascinantno letovalište Varadero. More, ritam i opuštenost zadovoljiće vašu želju za provodom i zabavom... Čeka vas nezaboravan odmor doživljen pod vrelim suncem Kariba.

Pogledajte još