HLADNI TRIKOVI ZA VRUĆE NOĆI: Kako iskoristiti led tokom predigre?

1. Kockicom leda dodrujte njegovo golo telo, a zatim sva ta mesta dotaknite i jezikom. Promena temperature momentalno će povećati njegovo zadovoljstvo!


2. Kocku leda manje veličine ubacite u svoja usta, a zatim je prenesite u njegova. Kako ona postaje sve manja, lakše ćete uspeti da je sakrijete, a potraga jezikom će biti jako zanimljiva.

3. Stavite kockicu u njegovu ruku i navedite ga da pravi krugove po vašim grudima, sve do glavne tačke i jedne od najznačajnijih erogenih zona - bradavica.

4. Kad smo kod erogenih zona, koje on takođe može prelaziti ledom, za još senzualniji osećaj na koži, to su: zglobovi, unutrašnja strana kolena i laktova i, naravno, vrat.

5. Tokom oralnog seksa, zamolite ga da naizmenično dodiruje klitoris ledom, a zatim ustima i jezikom. Tajna je u promeni topline, koja će izludeti baš svakoga.

6. Stavite kockicu leda između vaših grudi i pustite da se ona malo otopi. Nakon toga zamolite partnera da na to mesto stavi svoj penis, za masažu bez ruku.

7. Zabacite njegov penis prema stomaku, a zatim kružnim pokretima, krenite kockicom leda od korena prema vrhu polnog organa. Sve možete izvesti i uključivanjem usta i jezika, zavisi o nivou vaše spretnosti.

8. Nakon seksa, iskoristite preostale kockice za hlađenje: krenite od korena vrata, uz karlicu pa sve do kraja leđa.

Izvor: Index.hr

Pogledajte još