DNEVNI HOROSKOP ZA 18.JUN: Bik izbegava razgovor sa ljudima

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Ulazak Venere u Raka donosi različie vrste planove u vezi sa stambenim problemima i razgovaraćete o tome sa članovima porodice. Biće prilike da razgovarate o nečemu veoma uzbudljivom, moguće da ćete dobiti ekluzivnu poslovnu ponudu.Možete dobiti poziv od Jarca.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Nije povoljno vreme za pravljenje dogovora sa poslovnim partnerima, kupovinu ili za poslovne poteze jer se prilike mogu ukazati od nekog iza scene, od osoba o kojima ne znate mnogo, uz pomoć nekog Raka ili Jaca. Vreme je dobro za planiranje novih projekata.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Povoljan dan za one koji žele da se upuste u nov posao ili koji su spremni da planiraju neke nove projekte. Mesec, vladalac astrološke kuće novca i posla, u Strelcu, uz Saturn daje vam mogućnost da staloženo i hladnokrvno bez prevelikih ambicija razradite sa nekim u razgovoru koncepciju u vezi sa poslom koji ima veze sa finansijama.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Osećate se mnogo bolje od kako je Venera ušla u vaš znak tako da ćete doneti odluke u vezi sa važnim pitanjem koji se odnosi na timski rad, moguće takođe i na rad sa strancima. Možete biti veoma zainteresovani da li će vas neki Jarac, Bik ili Devica pozvati.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Strah i gubitak samoknotrole su dve najteže posledice uticaja konjukcije Meseca i Saturna. Mislite da kolega želi da vam nešto smesti i da vas destabilizuje. Niste sigurni da vaši napori na poslu imaju ikakvog efekta na vašu platu.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Mada vas štiti pozicija Venere u Raku doneseći lojalnog prijatelja ne osećate se lagodno kad treba da sebe izrazite.Ipak, vaša mašta je pojačana vašom sposobnošću da se na intelektualnom nivou fokusirate na ono bitno. Dvosmisleni ste u razgovoru sa nekim Strelcem.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Možete kolege izludeti izvlačeći zaključak koji je bez ikakvog osnova. Danas nema pozitivne energije između vas i drugih jer ste preosetljivi i lako vas je iznervirti neočekivanim primedbama na vaš račun. Trebalo bi da napravite dugoročne planove u vezi sa finansijama.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Možete imati poteškoća u komunikaciji sa kolegama ili članovima porodice tako da bi trebalo da pokušate energičnije da postavite svoje uslove sasvim jasno ali i da budee sa njima veoma iskreni.Ulazak Venere u Raka može doneti potrebu za posebnom brigom oko vaših rođaka.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Konjukcija Meseca i Saturna vam ne omogućava da shvatite šta drugi žele da kažu i možete svoje ideje jasnije izložiti ako biste bili otvoreniji a manje skeptični u pogledu njihovih namera kada je u pitanju vaša saradnja.Trudite se da budete disciplinovani jer je to u vašem interesu.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Konjukcija Meseca i Saturna jednom mesečno doprinosi različitim načinima razmišljanja koja vaše poglede na život čini nerealnim ili možda čak pesimističnim.Skloni ste da budete očigledno nezadovoljni ne potrebnim brigama po pitanju izvršenja uslova i rokova.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Možete biti sumnjičavi u vezi sa namerama prijatelja u pogledu nekog zajedničkog posla ili možete biti zaintrigirani nekim predlogom koji se neće odnositi na tako dobar profit kako vam to može izgledati. Vaša koncepcija kako dostići cilj nije ista kao članova vaše ekipe saradnika. Možete biti pod stresom zbog finansijskih problema.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Izbegnite da razgovarate sa ljudima koji izgledaju naporni ili koji vas demorališu ili koji nisu spremni da dele sa vama vaš entuzijazam niti imaju vašu energiju. Potrebno je da budete smireni tako da možete da sagledate prilike koje dolaze pri susretima sa autoritetima i uglednim osobama.

Conopljanews

Pogledajte još