LJUBAVNI HOROSKOP ZA 19. JUN: Nova poznanstva, povređeni ego i gomila izazova

OVAN

Ukoliko ste slobodni, možete da upoznate zanimljivu osobu ovaj put. To može da bude jedna Vaga ili Škorpija. Uživajte u poslepodnevnim časovima.

BIK

Imate utisak da ste sa osobom koja se malo više udaljila od vas. U pitanju može biti nesporazum, koji ne želite da rasčistite, jer imate isuviše jak stav.

BLIZANCI

Oni koji su sami ne žele trenutno jaču vezu. Skloni su flertu ii površnosti. Budite strpljivi, jer vaše vreme dolazi.

RAK

Niste se nadali pozitivnim ljubavnim promenama, koje su se same namestile kroz komunikaciju sa suprotnim polom.

LAV

Možete da sretnete osobu koja je po godinama možda malo starija od vas. U suštini, radi se o izgrađenoj ličnosti, koja vam nosi mnogo više pozitivne energije.

DEVICA

Koliko bude bilo trzavica u toj meri budite spremni da se opustite tokom ovih dana, jer vi to zaslužujete.

VAGA

Možete da budete srećne ruke ukoliko se radi o jednom, Biku jer se odavno već naslućuju određene simpatije od ove osobe.

ŠKORPIJA

Pokušajte da se opustite šta god se bude desilo u vašem emotivnom životu. Vi zaslužujete sve najbolje pa se nadajte solidnom raspoloženju.

STRELAC

Pomalo ste pod uplivom planete Marsa, neumerni u svojim željama. Povedite računa sa kim se spajate i ko je trenutno u vašim mislima.

JARAC

Ukoliko ste sami, možete osobu upoznati u teretani ili u nekom wellness centru. U suštini radi se o ratobornoj osobi a može po svemu sudeći biti rođena u znaku Ovna.

VODOLIJA

Na granici ste da raskinete ukoliko ste u dugogoišnjoj vezi. Oni koji su slobodni još se ne očekuje konkretno nešto na vidiku.

RIBE

Postavka trenutnih planeta, koje vam dovode partnera na velika vrata, mogu da donesu i iluziju kroz planete Neptun. Pazite sa kom se spajate.

 

Izvor: Luftika.rs