NEDELJNI HOROSKOP (20. jun – 26. Jun): Neočekivana ljubav Lavu, Vaga u problemu

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao - Šta god da uradite, imate osećaj da grešite. Očigledno, moraćete da promenite ugao gledanja ili, ako zaista nešto ne radite kako bi trebalo, da to ispravite. Nerealni ste u planovima i željama. Povedite računa o papirima, dokumentima i pazite šta potpisujete. Morate jasno sagledati situaciju u kojoj se nalazite. Pokušajte da maksimalno profitirate i da se ne nervirate. Doduše, to je lako reći, a teško učiniti.

Ljubav - Uživate u porodičnoj atmosferi. Krajnje je vreme da proredite izlaske i da više vremena provodite u kući sa voljenom osobom i članovima porodice.

Zdravlje - Ako ste bili bolesni, sanirate probleme i ulazite u bolji period. Opustite se.

BIK(21.4.-21.5)

Posao -Preuzimate odgovornost za ranije pogrešne poslovne procene. Sa Suncem i Merkurom u polju zarade vreme je povoljno za akciju i nove projekte. Radite shodno svojoj prirodi, žustro i odlučno, i ne marite na rezultat, koji sigurno neće izostati. Okupirani ste finansijskim problemima iz prethodnog perioda. Vaš vladar, Venera upravo ulazi u znak Raka i donosi nove kontakte i mogućnosti za veće promene na poslovnom planu.

Ljubav -Strasna veza doživljava kulminaciju kako u pogledu emocija, tako i kada su problemi u pitanju. Buduće "epizode" umnogome zavise od partnera zbog retrogradnog Marsa u polju partnerstva.

Zdravlje -Moguće su glavobolje. Izbegavajte brzu vožnju i nepromišljene postupke.

BLIZANCI(22.5.-21.6)

Posao - Neophodno je da da se bolje organizujete ukoliko želite da isplivate iz problema i poboljšate poslovnu situaciju. Iako je Merkur u vašem znaku, zbog lošeg aspekta sa Saturnom, trenutna situacija je prilično haotična. Pred vama je naporna radna sedmica, ali zasad bez vidljivih pomaka. Pošto volite opipljive dokaze za ono čime se bavite, vodite računa o svakom dokumentu i detaljima dogovora.

Ljubav -Saturn u polju partnerstav na jedan način hladi vezu, a na drugi je učvršćuje. Malo tolerancije prema partneru ne bi bilo na odmet. Saznajte šta ga iritira u vašem ponašanju.

Zdravlje -Preuzeli ste obaveze na koje teško možete da odgovorite, a to se odražava i na vaše fizičko zdravlje.

RAK(22.6.-22.7)

Posao - Ulazak Venere u vaš znak najavljuje nov poslovni projekat. Neka osoba iz vašeg okruženja vam iznenada priskače u pomoć. Donosite odluku koja utiče na dalji pravac poslovnih tokova. Potrudite se da ne budete selektivni kada su u pitanju činjenice koje imaju presudnu ulogu. Pošto ste u znaku novog posla i važne odluke, savetuje se izbegavanje površnosti. Razradite sve do detalja i dvaput proveravajte.

Ljubav -Svađa sa partnerom je normalna stvar, ali namerno provociranje ljubomore i flertovanje sa drugima je nepotrebno poigravanje vatrom. Partner izmiče kontroli, ukoliko ne promenite ponašanje.

Zdravlje -Oporavljate se od stresova. Ženski pripadnici znaka treba da posete ginekologa.

LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - Mudrost i iskustvo biće vam neophodni za donošenje važnih odluka u narednom periodu. Ako ne želite da dodatno komplikujete život, izbegnite flert na radnom mestu sa osobom tamnije kose. Povlačite ispravne poteze kad je posao u pitanju, ali pazite da novu poziciju ne ugrozite nesmotrenim ponašanjem. Jupiter u polju novca konačno donosi rezultate, dok Merkur u kući planova i dogovora sređuje haos iz prethodnih šest nedelja.

Ljubav - Nova ljubav neočekivano ulazi u vaš život. Budite oprezni ukoliko ste u dužoj vezi ili braku kako ne biste narušili dosadašnju emotivnu stabilnost.

Zdravlje - Na udaru su žlezde sa unutrašnjim lučenjem, a mogući su i problemi sa gojaznošću.

DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao - Uplovili ste u mirnije vode, Jupiter u vašem znaku smiruje stvari i daje rezultate. Posao se odvija po ustaljenom šablonu, bez nekih većih promena. Vaš vladar Merkur u polju karijere donosi nove ideje i brojne poslovne mogućnosti. Samim tim, raste šansa za napredovanje. Moguće je da će neki pripadnici znaka doživeti veće poslovne promene, ukoliko za to postoje i drugi pokazatelji. Period je dobar za honorarne poslove.

Ljubav - Ljubav cveta a vaše veza prelazi na novi nivo. To praktično znači da će mnogi pripadnici znaka razmišljati o početku zajedničkog života ili braku. Zvezde vas podržavaju.

Zdravlje -Nalazite se u fazi oporavka, te je potrebno više odmora.

VAGA(23.9.-22.10)

Posao - Zarada se smanjuje, a za sve to je odgovoran Mars, koji u retrogrdnom kretanju kroz vaše polje novca donosi gubitke. Napravili ste grešku u proceni a da toga niste ni bili svesni, pa sada morate da ubrzano radite na popravci stanja. U nastupajućoj nedelji očekuje vas puno događaja koji iziskuju zdrav razum i pravilan pristup. Nema razloga za paniku. Venera u polju karijere donosi nove šanse i mogućnost drugog posla.

Ljubav - I na ljubavnom planu retrogradni Mars pravi probleme. Budite strpljivi i ne izazivajte sudbinu, to je jedini način da na kraju odnesete pobedu.

Zdravlje - Mogući problemi sa urinarnim traktom. Potražite lekarsku pomoć čim primetite prve simptome.

ŠKORPIJA(23.10.-22.11)

Posao - U sve unosite previše emocija, i to negativnih, jer se vaš vladar retrogradno krće kroz znak. U periodu ste kad vam se ništa ne radi, i kada dominira destruktivni deo vaše ličnosti. Situacija na finansijskom planu nije najbolja, zbog prisustva Saturna u polju novca. Neophodne su restrikcije u svakom pogledu, a jedini recept za uspeh je rad, rad i samo rad. Najteži aspekti se prevazilaze postojanošću i marljivošću.

Ljubav - Ove nedelje svetla tačka vašeg života je ljubav. Očekuje vas puno lepih i nezaboravnih trenutaka sa voljenom osobom ili simpatijom.

Zdravlje - Nije baš najbolje. Svakodnevni stresovi vas iscrpljuju. Malaksalost je najverovatnije posledica vremenskih oscilacija. Pojačajte unos vitamina.

STRELAC (23. 11. - 21. 12)

Posao - Veoma ste zadovoljni ostvarenim rezultatima i zaradom, ali se i pored toga osećate neispunjeno. Konstantno vraćate misli na neke prethodne događaje i ne vodite računa o novim prilikama. Vaš vladar Jupiter u polju karijere ubrzava kretanje i donosi mogućnost nove saradnje sa poslodavcima iz inostranstva, pa nemojte dozvoliti da vam ta prilika promakne. Obratite pažnju na dvosmislene komentre i potrudite se da sačuvate dobru reputaciju.

Ljubav - Niste sigurni u svoja osećanja. Shvatate da odnos sa partnerom zahteva promene. Ne uspežite se da okrenete novi list u promenite ono što je moguće.

Zdravlje - Budite oprezni kad je konzumiranje alkohola u pitanju, pošto možete imati problema. Provodite više vremena na svežem vazduhu.

JARAC(22.12.-20.1)

Posao - Ove nedelje vas očekuje puno posla, ali sve ćete uspešno privesti kraju. Osećate priliv pozitivne energije, finansijka situacija se polako popravlja, i to vam prija. Ove nedelje bavićete se ispravljanjem tuđih grešaka nastalih usled pogrešne procene vaših saradnika. Bilo bi dobro da neke stvar sistemski bolje uredite, i da ponudite predloge za dugoročno rešenje aktuelnih poslovnih problema.

Ljubav - Burna dešavanja u ljubavi donosi ulazak Venere u vaše polje partnerstva. Oni koji nisu u vezi biće u prilici da biraju između dve osobe. Zauzeti se mogu naći u nezgodnim situacijama te je poželjan oprez.

Zdravlje - Moguće su reumatske tegobe. Budite oprezni u kretanju i saobraćaju.

VODOLIJA(21.1.-19.2)

Posao - Povoljan period, posebno ako se bavite poslovima vezanim za komunikacije ili radite sa dokumentima. Ostvarićete više od zamišljenog. Izuzetno povoljna nedelja za uvođenje novina u radu, kao i za otpočinjanje novih poslova. Period je povoljan za rekapitulacije i svođenje računa u prethodnim poslovima. Budite taktični u ophođenju sa drugima, izbegavajte sukobe sa pretpostavljenima.

Ljubav - Većinu pripadnika znaka očekuje vas miran period na emotivnom planu. Ona malobrojna grupa koju očekuje bura, trebalo bi da bude strpljiva i kompromisom dođe do sklada sa partnerom.

Zdravlje - Poželjno je bavljenje sportom i što više kretanja, kako biste održali dobru kondiciju. Prekontrolišite krvni pritisak i šećer.

RIBE (20. 2. - 20. 3)

Posao - Tokom ovog perioda očekujte uspeh, posebno ako se bavite javnim poslom, jer se u tom polju nalazi vladar znaka Jupiter. Smanjite potrebu za samohvalisanjem. Moguća je kompletna reorganizacija načina rada i drugačija sistematizacija poslova u kompaniji u kojoj radite. Ukoliko ste poslom vezani za inostranstvo, poslovne aktivnosti će se odvijati sporije nego što želite, ali bolje trenutno ne može.

Ljubav - Mudro uspevate da sedite na više stolica u isto vreme, a da to niko ne primeti. Iako mislite da varate druge, sami sebe zavaravate.

Zdravlje - Stomačne tegobe posledica su nekontrolisane ishrane. Morate biti umereniji kad su jelo i piće u pitanju.


Izvor: Novostionline

Pogledajte još