DNEVNI HOROSKOP ZA 20. JUN: Bik će biti anksiozan, Raka očekuje džek - pot

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Odgovara vam ovaj dan jer vas čini spremnim da uđete u posao sa onima koji su vam po mnogim pitanjima slični, moguće da se radi o nekom ko radi u stranoj firmi ili pokušava da započne samostalan posao. Trudite se da niko ne primeti da vam smeta podozorivost jedne Ribe ili Škorpije sa kojima ne možete lako da izađete nakraj. Verujete u dobre namere jednog Lava sa kojim ste se oduvek dobro razumeli.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Moguća uznemirenost i strah da bi nešto moglo da krene nekim neočekivano lošim tokom. Trudite se da sačuvate prisustvo duha. Želite da se dogovorite sa Ribama oko nečeg veoma bitnog. Verujete u mogućnost susreta sa Jarcem, Rakom ili Devicom sa kojima imate uvek o čemu da razgovarate. Moguće je planiranje novih poslova sa izrazito praktičnim osobama, moguće sa Jarcem ili drugim Bikom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Tokom dana pokušaćete da pridobijete naklonost nekoga ko vam često po mnogim pitanjima daje praktične savete. Ako vam se dopada osoba koju viđate na poslu ili na službenom putu, pokušaje da je uverite u svoju odanost čak i ako znate da je ona prilično zatvorena i nepoverljiva. Očekujete poziv od Lava i bićete spremni da prihvatite poziv od Vodolije. Veoma ste popularni u poslednje vreme i to vam veoma prija. Trudite se da date na znanje osobi sa kojom želite da nastavite saradnju da na nju računate.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Jedan od boljih dana za svaku vrstu saradnje, naročito sa Lavom ili Strelcem. Svaka vrsta posla koji podrazumeva pojavljavanje u javnosti može vam se isplatiti i doneti veliku satisfakciju. Veče može doneti uznemirenost i nespokojstvo. Trudite se da nađete vremena za druženje sa rođacima. Verovatno ćete biti izuzetno aktivni i ambiciozni po pitanju posla sa strancima.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Vaša očekivanja od jednog Raka su nerealna. Tek u večernjim satima može vam se javiti ili može pokazati spremnost da se sa vama dogovori o nečeg što je vama veoma značajno a tiče se verovatno finansija. Vaši planovi su veliki ali nemojte gubiti nadu ako vam se ne bude javio neko od koga ste digli ruke i ponudi vam zajedničku saradnju. Trudite se da nađete način kako da se pomirite sa Vagom sa kojim ste nekada dobro sarađivali.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Nemojte se previše opterećivati nepotrebnim sumnjama u vezi sa nečim što bi trebalo što pre da rešite a moguće da se tiče pravnih ili finasijskih problema. Jedna Škorpija bi mogla da vas nagovori na nešto što bi trebalo da izbegnete kao nepotrene izdatke. Nemojte ulaziti u rasprave sa Vodolijom ili Ovnom naročito ako znate da su po mnogim pitanjima u pravu. Ovo bi mogao biti harmoničan dan ako budete dovoljno hladnokrvni.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Kako dan bude odmicao tako ćete i vi biti sve raspoloženiji. Ako se bavite kreativnim poslom, možete dobiti inspiraciju u vezi sa nekim novim poslom. Nekome je veoma bitno da bude sa vama u dobrim odnosima. Trudite se da ostavite utisak na jednom Lava, Devicu ili Jarca.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Veoma ste angažovani na poslu koji bi mogao da bude perspektivan i vi se trudite sa nađete najbolji način kako da izrazite svoje ideje, planove i kako da ubedite nekog ko bi trebalo da vam da priliku da radite zajedno. Ne bi trebalo da odustanete od plana, posebno kada je u pitanju saradnja sa jednom Device ili nekim Ovnom. Moguć je razgovor sa Bikom.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Lav može da vam da šansu na koju ste dugo čekali. Osećate se dobro u društvu osoba koje su spremne da vas saslušaju, pomognu ili da se uključe u zajednički biznis sa vama. Imate jaku konkurenciju, moguće u vidu jednog Lava,Device ili nekog Raka. Ne bi trebalo da se previše nervirate zbog komentara jednog Jarca ili neke Škorpije. Vaga može biti dobar saradnik ako se bavite umetnošću. Neko će vas pozvati i vi ćete prihvatiti da se sretnete.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Imate mogućnost nastavka saradnje sa jednim vatrenim znakom. Tokom dana možete imati mnogo obaveza i imaćete potrebu a se sa nekim raspravljate oko nekih bitnih pitanja. Principijelni ste i stalo vam je da dokažete da ste u pravu. Neko vas ignoriše a vi se trudite da privučete pažnju osobe koja ne obraća mnogo pažnje na vas.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Vaš znak je veoma ambiciozan ali ne i na delu osim ako ne spadate u one malobrojne. Danas ste raspoloženi, ali ipak ni sami ne znate kojim biste putem krenuli, u kom pravcu da usmerite svoju karijeru. Slušajte svoj instinkt.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Trudite se da na fini način nekom date na znanje šta o njemu mislite a ta osoba je uverena da ste neprijatni, možda ironični ili nedovoljno zainteresovani za njen posao. Naporno veče ako očekujete da vas kontaktiraju Rak ili Devica na koje intenzivno mislite. Rak može doneti interesantne vesti i razgovor o putu. Nekome je veoma drago da može da se sa vama sretne, posebno jednom Lavu ili Strelcu.

Izvor: Conopljanews

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.