DNEVNI HOROSKOP ZA 22. JUN: Rak je opterećen novcem, Blizanci OPREZ!

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Razmatrate selidbu u nov stambeni prostor ili planirate putovanje u inostranstvo da biste posetili rođake ili dobre prijatelja. Mnogo interesantnih vesti može biti povod za radost. Imate motiv da istrajete kada je u pitanju nov projekat sa nekim Lavom. Radujete se realizaciji novih ideja.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Možete uspostaviti veze preko društvenih krugova preko prijateljskih veza.Nemojte zahtevati da vam pretpostavljeni da odmah odgovor ako radite u privatnoj firi, naročito ako se radi eventualno o povećanju vaše plate.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Jedan od boljih dana ako planirate da ga provedete da nekim Rakom ili Lavom. Blizanci ili Devica mogu biti zamorni ili neprijatni u komunikaciji . Ako planirate da date poslovni predlog saradniku koji je istovremeno i vaš dobar prijatelj, trebalo bi da pazite šta pričate. Budite oprezni kod pravljenja dogovora sa Jarcem.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Kada Sunce i Venera prelaze preko vašeg znaka opterećeni ste novcem ili pitanjima luksuza i možete napraviti dogovore sa onima za koje ste emotivno vezani.Prelazak Meseca preko segmenta partnerskih odnosa i više vas cene nego što mislite i bićete svesni da ste u društvu nekog Bika ili Jarca.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Pun planeta znak Raka, može naglasiti novu šansu u vezi sa poslom koji ste izabrali na osnovu svoje intuicije ali možete biti zahtevni kada je u pitanju ispunjenje vaših želja.Imate dobru inspiraciju sva praktična pitanja danas i možete biti maštoviti i emotivni. Vaša kreativnost dolazi do punog izražaja.

DEVICA (23.8. – 22.9.) – VIRGO

Ima mnogo mogućnosti kada je u pitanju vaša karijera, naročito kada je u pitanju ambicija koja se odnosi na posao u vezi sa javnošću. Vaš ljubavni partner će vam pomoći da preispitate svoje odluke u vezi sa poslom koji ima veze sa poslom, naročito ako se odnose a invetiranjem novca. Budite oprezni kada pričate o Ribama.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Kada Mesec prelazi preko Jarca jednom mesecčno možete biti nervozni ili razdražljivi, ali ovih dana kada je vaš segment komunikacije je takođe naglašen sa tranzitnim Saturnom, podržavaju vas neki Lav, Bik ili Vaga,bićete spremni da napravite kompromis sa nekim ko ima dobre ideje u vezi sa zajedničkim projektom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Možete se osećati isrpljenim, nestrpljivim i nedovoljno opreznim pokušavajući da donesete odluku u vezi sa veoma važnim pitanjem zbog tranzitnog Meseca preko Jarca. Nema potrebe da se brinete u vezi sa poslovnim odnosom sa nekim Rakom ili Lavom. Trebalo bi da delite ideje ili planove sa članovima porodice ili osobama u koje imate veliko poverenje.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Tranzitni Mesec preko vašeg polja posla i novca donosi priliku za razgovor sa nekim ko vam se dopada, ali ako ste oboje svojeglavi i netoleratnti kada su u pitanju osećanja one druge strane, pazite šta pričate. Imate priliku da napravite dobar utisak na Strelca ili Ovna.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Pred izazovom ste kada je u pitanju napredovanje, preuzimanje aktivne uloge i osvarivanje svojih želja, možda i dobro plaćenog posla. Vreme je pogodno da ispravite nešto što ste pogrešno uradili ili da unapredite poslovnu saradnju. Mnogo ste sposobniji da izrazite ideje osećanja za koja inače ne možete naći prave reči.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Vaša intuicija je jaka, osećate da imate podršku prijatelja i članova porodice, mada Mesec,planeta intuicije nije jaka u Jarcu.Imate tendenciju da gravitirate prema onima koji imaju dobre ideje i energije i koji vas ne kritikuju. Oslanjate se na neku Vagu ili Bika koji su vam obećali u vezi sa važnim pitanjem.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Vaš lični magnetizam je naglašen danas, i spremni ste da započnete nov posao ili da pričate o novim projektima za koje mislite da će podržati vaš šef i vaše kolege. Vaša popularnost je veća, jer ste postali mnogo komunikativniji i društveniji.

Izvor: Conopljanews