OAZA UŽIVANJA: Za sve one koji vole prirodu- imamo idealno rešenje

Za one koji nikada nisu bili na Mariborskom Pohorju, možda je dovoljno reći da je to najveće skijalište u Sloveniji, a u letnjem periodu oaza uživanja za one koji vole prirodu, termalne vode, pešaćenje prelepim šumama i različite programe za rekreaciju i opuštanje.

Prelepo Pohorje izdiže se iznad Maribora, drugog grada po veličini u Sloveniji, koji se nalazi na reci Dravi preko koje se pruža sedam mostova. Maribor je poznat po vinu i najstarijoj vinovoj lozi koja je ušla u Ginisovu knjigu rekorda, a nalazi se u starom delu grada, Lentu. Obavezno posetite i Mariborski dvorac koji se nalazi na Glavnom trgu.

U Mariboru se održava i niz manifestacija tokom leta, a još jedna atrakcija za ljubitelje relaksacije su i Terme Maribor.

Do Maribora ili Mariborskog Pohorja možete stići udobno i brzo, ali i jeftino, uz organizovane ture agencije Terra Travel. Svakog dana organizovani su polasci iz Beograda, a ljubazni vozači će vas pokupiti sa bilo koje adrese u Beogradu i odvesti do hotela u kojem ćete biti smešteni. Posebni popusti odobravaju se za učenike, studente i penzionere, a više informacija i kontakt pronađite na adresi www.terratravel.rs

Pogledajte još