DNEVNI HOROSKOP ZA 23. JUN: Vagu čeka prijatno iznenađenje, a jedan znak će raskinuti vezu

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Aspekt između Meseca i Merkura može doneti nove prijatelje, poznanike i prilike za biznis. Imaćete mogućnost da razgovarte sa nekim Rakom ili Vagom možda i Jarcem koji su spremni da započnu sa vama nov posao. Dobijate povoljnu vest u vezi sa novcem.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Naglašen segmet posla i karijere sa jakim Merkurom i tranzitnim Mesecom može doneti nove mogućnosti ba kada je u pitanju vaš posao i bićete spremni da naporno radite da biste zaradili više,čak i sa onima koji nisu vaši najbolji saradnici.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Pokušavate da nađete najbolje rešenje za vaš problem i podržaće vas neki Strelac ili Jarac. Pokušajte da nađte posao u inostranstvu ili koji biste radil sa stranim partnerom ako niste zadovoljni opcijom koju imate na vašem trenutnom poslu. Budite sprmni da napravite kompromis kada se radi o Ribama ili Lavu.


RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Vaše ambicije su velike i vi ćete naći način kako da realizujete svoje planove.Bićete spremni da pređete na novi posao sa novim saradnicima.Vaše sadašnje kolege imaju o vama visoko mišljenje čak iako vas kritikuju. Možete naći nekog Lava kao sasvim zgodnog kao partnera.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Trebalo bi da razmislite o vašem iniciranju novih projekata i proširenju vaših aktivnosti u kooperaciji sa nekom Vodolijom ili Vagom. Osećate se pritisnutim ograničenjam i smanjenjem mogućnosti za napredovanje i zahtevima vaših saradnika kao i članova porodice.


DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Uticaj Merkura može vas učiniti mnogo zahtevnijim ali vi najverovatnije nećete dobiti mnogo od vašeg znanja i talenata. Neke okolnosti će se pojaviti koje će vam dati više inspiracije ili neku mogućnost da uradite nešto što ste oduvek želeli.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Lep aspekt između tranzitnog Mesec preko Vodolije ili Merkura može doneti neko prijatno iznenađenje, neko poznanstvo sa nekim ko živi u inostranstvu ili neki susret sa osobom koja vam je veoma draga. Možete imati koristi od vašeg ličnog i porodičnog života.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Ne osećate se optimistom, ali u svakom slučaju napredujete verujući da neki član vaše porodie će vas podržati da u potpunosti realizujete veliki projekat. Donosite odluke da zaključite neku transakciju. Bilo koji posao sa zakonom bi mogao biti sasvim zadovoljavajući po vas.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Merkur-Mesec aspekt je povoljan za one koji rade u medijima ili marketinškoj agenciji ali Merkur- Saturn opoziicja može vas inicirati da budete skloni svađi kada se radi o saradnji sa nekim Blzancima ili Devicom. Ribe imaju veliku inspiraciju za zajedničku saradnju.


JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Budite iskreni prema nekoj Devici ili Blizancima ako ste započeli nov posao ili ako ste planirali nov projekat. Imate potrebu za priznanjima od strane vaših saradnika ili pretpstavljenog.Nezavisno od vaše profesije, možete imati koristi od osoba koje rade u medijima koje vam nude pomoć u vezi sa nekom dodatnom zaradom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Možete se dobro slagati sa nekim Blizancima ili Devicom ako ste nedavno započeli nov posao ali bi trebalo da budete mnogo prilagodljiviji, manje samovoljni. Neki Rak vam može ponuditi posao u toku razgovora, negde u krugu rođaka ili bliskih prijatelja. Možee biti danas u dobrom društvu osoba sa kojima imate mnogo toga zajedničkog, naročito onih koji rade u marektinškim kompanijama.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Merkur, planeta biznisa u vašem segment licnosti, blizu Algola, fiksne zvezde, u opoziciji sa retrogradnim Marsom donosi vam veliku ambicijuu pogledu nečega što ste zaboravili da ostvarite pre mnogo vremena. Tranzitni Mesec može vam pomoći u večernjim satima da budete mnogo realniji u vašim ambicijama.

Izvor: Conpljanews

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.