SIROTINJO, SAMO ME GLEDAJ: Ćerka Mila Đuraškovića izazvala buru na društvenim mrežama

Anika Đurašković (22), ćerka osuđenog Mila Đuraškovića, pohvalila se na društvenim mrežama basnoslovno skupim automobilom koji je dobila od oca.

"Hvala najboljem tatici!!! Sirotinja koja misli da pljuje neka me gleda! Smrt sirotinji!". Ovako glasi skandalozni post na društvenoj mreži Fejsbuk Anike Đurašković, ćerke osuđenog Mila Đuraškovića.

I dok se njenom ocu smeši izdržavanje kazne od sedam godina zatvora, Aniki se nasmešio skupceni poklon, upravo od "najboljeg tatice". Ova objava izazvala je burne reakcije na društvenim mrežama, pa kada je shvatila šta je uradila, obrisala je fotografiju, ali bilo je kasno.

Anika je bez imalo obzira pozirala pored ganc novog vozila kategorije SUV - BMW X1. Automobil je opremljen najboljom i najluksuznijom opremom, pa njegova puna cena staje 43.000 evra, direktno iz fabrike.

Inače, Anika je odrasla u luksuzu, a svaku priliku koristi da se time pohvali. Živi u vili od 1.000 kvadrata, ima obezbeđenje, poslugu, frizere, masere i privatni avio-prevoz. Ima i sestru bliznakinju, kao i dva brata, koji se ne eksponiraju degutantno poput nje.

Podsetimo, Milo Đurašković je u martu ove godine osuđen zajedno s Markom Miškovićem za zloupotrebe s putarskim preduzećima i sa kruševačkom fabrikom maziva. On je osuđen na šest godina zbog zloupotrebe položaja odgovornog lica u FAM-u i na dve godine zbog utaje poreza, pa mu je izrečena jedinstvena kazna od sedam godina. Dužan je i da plati šest miliona dinara.

Izvor: Blic

Pogledajte još