POLICIJA PREUZELA SLUČAJ: Ko preti Isidori Bjelici

- Već nekoliko dana sa lažnih profila ista grupa nepismenih osoba na različite načine napada, difamira i preti porodici gospođe Isidore Bjelice. Bili smo prinuđeni da slučaj prijavimo policiji da bi se otkrilo ko stoji iza ovoga i da bi on bio procesuiran. Od sada se zbog vođenja istrage svi komentari snimaju - objašnjeno je u Fejsbuk statusu zvanične Isidorine stranice.

Isidora je navikla da bude meta mnogih ljudi koji je ne vole, ali nikada do sada nije osećala da je njena bezbednost ugrožena. Mnogi su optuživali da je izmislila da boluje od opake bolesti, te da je koristi u marketinške svrhe, zbog čega su joj pisali razne pogrdne poruke, ali ovo je prvi put da joj neko direktno preti.

- Isidora je veoma uplašena. Iako zbog narušenog zdravstvenog stanja ne bi smela da se nervira, ovo ju je potpuno izbacilo iz koloseka. Slučaj je predat policiji i ona se nada da će biti saslušani svi koji su uključeni u hajku protiv nje i njene porodice. Ona neće davati izjave dok se slučaj ne okonča kako bi pustila nadležne da što efikasnije urade svoj posao – kaže za dnevni list “Alo!” izvor blizak Bjelici.

Pogledajte još