KILIBARDIN MUŽ ODBEGLI MLADOŽENJA: Radmanović ostavio bivšu pred oltarom

Nekadašnji NBA igrač trebalo je da se oženi Jelenom Krivokapić, s kojom je u međuvremenu dobio ćerku Petru, ali se predomislio i sve stopirao, prenosi Kurir.

Radmanovićeve komšije iz Starih Banovaca ispričale su to novinarima Kurir Starsa baš u nedelju, dok su čekali svatove da dođu u njegovu kuću.

- Jelena je mnogo propatila pored Vladimira! Dugo je trpela njegove zahteve i pokušavala da nađe kompromis, ali on je toliko težak čovek da je sav njen trud propao. Najveći problem su imali oko njene selidbe u Ameriku. Jelena nije želela da tamo živi, nije se uklopila, a on je to izričito tražio. I eto, nekoliko godina kasnije on je došao da živi ovde s roditeljima. Oni imaju dve kuće u dvorištu - rekle su nam komšije.

Kažu da je Vladimirova mama Anđa mnogo volela njegovu nesuđenu prvu ženu.
- Anđa je mnogo patila kad je Vladimir otkazao venčanje! Baš ju je pogodio njihov rastanak. Obožavala je Jelenu, a najviše se brinula da neće često viđati unuku Petru. Međutim, upravo Anđa najviše vremena provodi s devojčicom kad mala dođe ovde. Svuda je vodi sa sobom, igra se s njom, sve joj kupuje. Košarkaša nijednom nismo videli s ćerkicom za sve ovo vreme. Najviše je paze baba i deda - kažu komšije.

Pogledajte još