SEKS BLAMOVI JAČEG POLA: 3 najveća muška kiksa u krevetu

1. Polovična erekcija

Za razliku od žena koje mogu voditi ljubav i kada im se baš i ne radi to, a partner to neće nikada saznati, muškarci ne mogu odglumiti uzbuđenje. Zbog toga je situacija u kojoj njegov “ponos” nije u 100 postotnoj poziciji veoma česta.

Ali, ne brinite, to ne znači da mu više niste privlačne ili da vas ne želi. Uzroci polovične erekcije najčešće su vezani uz stres, umor, strah ili pak nesigurnost.

2. Malo nežnije... tamo dole

U želji da zadovolje partneku muškarci ponekad preteraju. S obzirom na to da muškarci predstavljaju fizički jači pol, ponekad njihova snaga ne ide u našu korist. Pregruba oralna igra vrlo je česta i većinom je žene ignorišu.

Grubi dodiri, ali i oštra brada mogu vrlo naglo smanjiti, pa čak i ugasiti plamen strasti. Jedino rešenje ovog problema je komunikacija. Objasnite mu kako je “ono dole” osetljiva i nežna zona koja zahteva jednako nežne dodite i poljupce.

3. Malo je prebrz za mene

Više od 70 posto žena se barem jednom našlo u situaciji da jendostavno nisu stigle doći do vrhunca. Iako je preuranjena ejakulacija medicinski problem, u većini slučajeva reč je samo o efektu koji imate na svog partnera, što vam može i laskati.

Ali, ako se ovakva situacija ponavlja često, vreme je za promene. Razgovarajte s partnerom ili upotrebite neke od tehnika koje pomažu. Deblji kondom ili masturbacija pre seksa samo su neke od tehnika koje vam mogu pomoći da dođete do toliko željenog vrhunca.

Izvor: nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.