ZLOČIN OD KOG JE SRBIJA ZADRHTALA: Ostavila momka zbog šamara, a on je iskasapio iako je nosila njegovo dete

Milan Cimeša (24) nožem je iskasapio svoju devojku Sabinu Vidu (18) u blizini Banatskog Dvora, a zatim je izvršio samoubistvo.

Motiv mladićevog krvavog pira za sada nije poznat, ali se pretpostavlja da je Cimeša poludeo zbog Sabinine odluke da raskine sa njim uprkos činjenici da je bila u trećem mesecu trudnoće.

Sami policajci bili su zatečeni čitavim slučajem, odnosno njegovim raspletom.

Cimeša se u ponedeljak veče najpre odvezao sa Sabinom svojim automobilom „opel astra“. Kako se pretpostavlja, par se posvađao, a potom su se parkirali na desnoj strani reke Stari Begej, u blizini mosta u Banatskom Dvoru.

U automobilu je nesrećnoj Sabini, koja je bila u trećem mesecu trudnoće, nožem zadao više uboda u predelu tela, a potom je izjurio iz vozila i popeo se na most, sa kojeg je skočio i to pravo pred „mercedes“ u pokretu, koji ga je pregazio.

Šokirana Stana M. (24), koja je bila za volanom automobila, pozvala je policiju, kojoj je pokušala da objasni da ne zna odakle se muškarac stvorio na putu.

Iako smo otišli na uviđaj saobraćajne nesreće, ubrzo smo pretragom okoline otkrili napušteni „opel“ sa stravičnim prizorom, a potom i nož – pričaju policajci.

Tela ubijene devojke i njenog ubice poslata su na obdukciju u novosadski Institut za sudsku medicinu nakon koje će se znati i sa koliko uboda je ubijena.

Preksinoć je oko 22 sata otišla iz kuće. Rekla je da ide kod drugarice, koja živi nedaleko od nas. Nismo imali sa njom nikada problema, bila je solidan đak, pohađala je Srednju školu „Uroš Predić“ u Zrenjaninu i završavala je treći razred – ispričao je očuh nastradle devojke za Blic.

Po njegovim rečima, kada se juče probudio ispred kuće je zatekao policajce koji su mu saopštili da je Sabina pronađena mrtva.

Njih dvoje su bili u vezi nekoliko meseci. Ne znamo šta se događalo između njih. Jedanput joj je, to znamo, udario nekoliko šamara i ona je pre desetak dana odlučila da raskine sa njim iako je bila u trećem mesecu trudnoće. Mislila je, ako je sada šamara, šta će biti sledeće. Mada nije delovao kao kadar da učini ovako nešto – ispričao je Kovač.

On nam je otkrio da su Milan i Sabina imali u planu da se venčaju, čak joj je nesuđeni muž i prsten poklonio.

– Mislim da se i danas taj prsten nalazi u našoj kući ako ga Sabina nije ponela sa sobom – dodao je Kovač.

U Mihajlovu kod Zrenjanina u kući Cimeša nismo zatekli nikoga. Komšije kažu da je bio dobar momak i da nije bio nasilan.

“Nijedan muškarac ne odustaje”

Milan Cimeša je poslednji status na FB profilu objavio 19. juna po podne – svoju fotografiju sa rekvizitima Crvene zvezde. Dan ranije objavio je post “Nijedan muškarac ne odustaje od devojke koju zaista želi”.

Slične postove imao je i u prethodna dva dana, dok su svi ranije uglavnom njegove fotografije sa Sabinom. Poslednju zajedničku, na kojoj Sabina pokazuje trudnički stomak, objavio je 16. juna.

I na Sabininom FB profilu su uglavnom zajedničke fotografije, a interesantno je da su na profilu oboje pod statusom naveli da su “singl” iako su u vezi nekoliko meseci. T.M.S

Izvor: Blic