PET VELIČANSTVENIH: POGLEDAJTE NOVI SPOT ALEKSANDRE RADOVIĆ

Nakon Nataše Bekvalac, Jelene Tomašević, pesmu Moskva predstavila je Aleksandra Radović.

Pevačica moćnog vokala na jedinstven način dočarala je baladu koja joj se dopala na prvo slušanje.Radovićka je već sarađivala kako sa Radijom S, tako i sa kompozitorkom Aleksandrom Milutinović.

-Ja volim da sarađujem sa Radijom S I da učesvujem u tim divnim projektima koji oni rade I nadam se da će ih u budućnosti biti još mnogo. Radujem se svakom novom,radujem se što sam sa svojim koleginicama u ovom projektu, verujem da će slušaocima biti više nego zanimljivo da čuju nove pesme I vide kako funkcionišemo zajedno – rekla je Aleksandra gostujući u emisiji Dan sa Natalijom I dodala:

-Kada je recč o Aleksandri Milutinović nas dve vec imamo dugogodišnju saradnju.Mislim da je I ovogputa uspela da napravi pesmu koja je drugačija kao što je I onog trenutka kada je napravila “Čuvaj moje srce” to bila jedinstvena pesma na nasem tržištu. Smatram da je I sada uspela da napravi nešto što se do sada možda I nije čulo, novi pravac. Mislim da ce se I publici dopasti, a za mene lično je pravo osveženje.

Pogledajte još