BRINETE ILI PLAVUŠE? Koje žene su vatrenije u krevetu

Interneta stranica za spajanje parova IllicitEncounters.com anketirala je hiljadu muškaraca i žena kako bi otkrili njihove seksualne navike, kao i stavove vezane za suprotni pol.

Brinete su najbolje ljubavnice, fantastične su u krevetu - reklo je njih 58 odsto. Kad je sklonost neverstvu u pitanju 54 odsto smatra da su plavuše najviše sklone tome, dok je za brinete glasalo 26 odsto ispitanika, za crnke njih 12 odsto, a tek 8 odsto je uvereno kako su to crvenokose žene.

Najvažnija osobina da bi s nekim završili u krevetu je smisao za humor - reklo je 91 odsto ispitanih. Četvrtina žena priznalo je da bi spavale s muškarcem koji im nije toliko privlačan ako bi znao da ih nasmeje. Tri četvrtine žena i 63 odsto muškaraca je otkrilo da su im najbolji ljubavnici bili očajni plesni partneri.

Više od trećine ispitanika (36 odsto) otkrilo je da su se sramežljivi ljudi s kojima su izlazili pokazali kao sušta suprotnost kad su se našli iza zatvorenih vrata - sva sramežljivost je nestala. Istraživanje je pokazalo, ono što već manje više znamo, da muškarci razmišljaju o seksu više nego žene, piše Daily Mail


Izvor: Informer

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.