PROMENA U PINKOVIM ZVEZDAMA: Dragana Mirković novi član žirija!

Vlasnica na desetine vrhunskih hitova prošle nedelje potpisala je ugovor kojim se obavezala da žirira tokom cele naredne sezone. Do sada su uz nju, kao potencijalni članovi žirija, pominjani Seka Aleksić i već iskusna Zorica Brunclik, ali te informacije još nisu zvanično potvrđene, piše "Blic".

Dragana je odlučila je da dve pesme sa novog albuma koji izlazi u septembru upravo promoviše u "Pinkovim zvezdama" finalnoj epizodi "Pinkovih zvezda" koja je na programu u utorak od 21 čas.

Ranije je već najavljeno da će Ceca Ražnatović takođe imati TV premijeru dve pesme sa novog albuma koji je izašao pre nekoliko dana i već potukao sve rekorde.

U finalnoj večeri nastupiće 12 preostalih takmičara koji će se boriti za titulu druge "Pinkove zvezde" i preuzeti tron od maestralnog Ivana Kurtića, koji će u finalnoj noći predstaviti jednu od numera sa svog albuma prvenca.

Pobednik "Pinkovih zvezda" dobiće kompletnu medijsku i diskografsku promociju. Produkcija zadržava pravo i da stane iza nekog od finalista ili polufinalista koji se procenjuju kao buduća zvezda, kao što je prethodne godine bio slučaj sa Gabrijelom Pejčev koja raste u veliku zvezdu domaće scene.

O ishodu finalne večeri odlučuje isključivo publika, dok će članovi žirija iznositi svoje utiske o finalnim nastupima i oprostiti se od uloge koju su obavljali prethodne dve godine.

Pogledajte još