DNEVNI HOROSKOP ZA 29. JUN

OVAN

Vaši pretpostavljeni i vaše kolege očekuju od vas mnogo više strpljenja nego što ste to do sada bili u stanju da pokažete. Pokazujete veliku dozu svojeglavosti sa nekim nebitnim pitanjima zbog čega možete doći u konflikt sa vama bliskim osobama za koje znate da vam žele sve najbolje. Javite se jednom Biku ili Vagi.

BIK

Tranzit Merkura vam u prilog zbog čega ćete najverovatnije biti spremni da uđete u neke nove poslove. Možete računati na podršku jednog Strelca koji često putuje u inostranstvo ili Vodolije koja vam je oduvek bila naklonjena.Imate način da rešite neku dilemu u vezi sa saradnjom sa Vodolijom.

BLIZANCI

Postoji ozbiljna mogućnost proširenja saradnje sa Ribama ili Lavom sa kojima ste oduvek bili u dobrim odnosima, naročito ako se radi o poslu u medijima. Verujete u mogućnost nastavka saradnje sa Škorpijom i Jarcem sa kojim već imate preliminarni dogovor. Ne odustajete od svojih namera u vezi sa odlaskom u inostranstvo.

RAK

Astrološko polje karijere je izrazito naglašeno, što vam omogućava da proširire saradnju sa osobama koje žive u preokookeanskim zemljama ili da uspostavite saradnju sa nekim ko se bavi sportom ili radi u medijima. Nemojte odustati od svojih planova, posebno ako jedan Lav predlaže zajedničku saradnju.

LAV

Dobićete ponudu za rad od nekog ko sarađuje sa osobama sa nemačkog jezičkog područja i u tome ćete videti svoju šansu. Uglavnom ste okupirani praktičnim problemima, ali ne želite da vam do oduzme mnogo vremena. Važan vam je društveni život. Moguć je poziv od Strelca ili Vodolije.

DEVICA

Dobićete ponudu za rad od nekog ko živi u inostranstvu, ili od osobe koja je najavila mogućnost proširenja saradnje sa strancima. Ako u poslovnoj vezi sa Ovnom dobijete ponudu na koju ste dugo čekali, budite sigurni da ste na pravom putu ka uspehu i nemojte oklevati u vezi sa prihvatanjem iste, posebno ako se radi o martovskom Ovnu.

VAGA

Nemojte dozvoliti da vas bilo ko pokoleba u vezi sa vašim planovima. Nemojte dopustiti da vam drugi diktiraju tempo. Dobro znate šta je za vas najbolje. Sposobni ste da organizujete posao na način koji vam omogućava da imate dodatni izvor prihoda. Nekome je stalo da se pomiri sa vama.

ŠKORPIJA

Ako ste novembarska Škorpija, nalazite se na početku izuzetno interesantnog perioda u toku koga će vaše ideje moći da se realizuju, a vi ćete imati mnogo više mogućnosti za putovanja. Spremni ste da obnovite poslovni odnos sa nekim drugim Strelcem. Moguća manja rasprava sa Blizancima ili Devicom.

STRELAC

Preopteretili ste sebe obavezama, a vaša spremnost da slušate savete drugih i da im izađete u susret nije više tako naglašena. Pokušavate da im nametnete svoje uslove za rad. Možete uvećati zaradu, preko posla, sa vama bliskim osobama, moguće preko članova porodice, ili u radu sa rođacima.

JARAC

Kontakti sa nekadašnjim kolegama, rođacima i prijateljima mogu biti za vas izuzetno dragoceni, jer vam se pruža šansa da razgovarate o nečemu što će vas u velikoj meri oduševiti i okupirati vašu pažnju. Ako radite u medijima, predstoji vam uspeh i dogovor o novom poslu.

VODOLIJA

Trebalo bi što pre da napravite dogovor sa nekim što može da vam reši pitanje statusa, ili da vam omogući da dođete do nekog novog izvora prihoda. Verujete u dobronamernost jedne Škorpije, Jarca i Raka i svoju pažnju usmeravate na saradnju sa njima. Ako se nadate dobitku, najverovatnije će se to i ostvariti.

RIBE

Trudite se da date na znanje svima sa kojima sarađujete da očekujete od njih da prihvate vaše predloge nezavisno od toga šta oni o tome misle. Moguć konflikt sa Lavom ili Škorpijom, naročito ako se radi sa saradnicima sa kojima nikada niste uspevali da uspostavite dobru komunikaciju.

Izvor: Astozenit

Pogledajte još