SAŠKA KARAN PROGOVORILA O TRUDNOĆI: Izgubila sam bebu na Farmi!

Pevačica o tragediji koja joj se dogodila u rijalitiju nije želela da priča pred kamerama. U februaru je pristala da uđe na imanje u Lisoviću, nakon toga je saznala da je trudna, ali ugovor nije želela da raskine. Nakon svakodnevnih svađa pevačici je krajem marta pozlilo, pa su je hitno odveli u bolnicu. U drugom mesecu trudnoće doživela je spontani pobačaj, a uzrok tome je, kako doktori kažu, stres.

- Deset dana pre ulaska sam saznala za trudnoću. Mislila sam da ću tamo ostati mesec, dva, nisma očekivala takav ishod. Pozlilo mi je u kući, imala sam strašne bolove... Hitno su me odveli u bolnicu, ali bilo je kasno. Jaka sma osoba i ne mogu da kažem da sam stesno doživljavala situacije u kući, to je sve velika igra. Jedino kad sam se stvarno uplašila za život bilo je kad je Gagi nasrnuo sekirom na mene. Nisam želela na "Farmi" da pričam da sam trudna jer bi me svi drugačije gledali. Da sam im kasnije rekla da sam izgubila bebu, optužili bi me da hoću da skupim glasove na sažaljenje - ispričala je Saška i dodala da su i njene godine uticale na gubitak bebe:

- Ja sam već žena u godinama, ali sam mislila da to neće biti problem. Pre rijalitija sam se posavetovala s lekarom a on mi je rekao da mogu da uđem na farmu. Moj muž se najviše radovao kad je saznao za to i baš je teško podneo kad sam izgubila bebu. Molio me da se ne vraćam na imanje. Ne volim da me iko sažaljeva i samo zbog toga nisam htela da kažem pred kamerama, znala je samo jedna osoba s imanja. Bilo mi je teško, ali sam smatrala da ću u rijalitiju mnogo brže da zaboravim na to.

Izvor: Kurir Stars

Pogledajte još