SAVRŠEN BRAK JE SAMO MASKA: Kluni je gej? Holivud u šoku!

Ne, Džordž nije uhvaćen u gej aferi, ali svi američki tabloidi bruje o tome da je slavni glumac naklonjeniji jačem polu i da je ljubavna bajka između njega i Amal samo farsa. Ove glasine prvi put su se pojavile 2013. godine, a sada su im od života napravili pravi pakao.

Ako je verovati tračevima, koji su sve glasniji, zlatni holivudski par je pred razvodom, a njihove svađe su sve burnije i više ne biraju ni mesta za njih.

Par je počeo da se svađa za vreme Kanskog filmskog festivala, kada je Amal predložila Džordžu da ode s njom na Maldive, gde ona mora poslovno, da brani bivšeg predsednika Muhameda Našida, ali on je to odbio.

Uspešna advokatica supruga je zamolila da ide s njom, jer se ne oseća sigurno sama, zbog raznih pretnji koje dobija, ali njemu je puno privlačnija ideja bila da ostane u Holivudu, gde navodno želi da uradi nekoliko estetskih operacija, kako bi izgledao što mlađe, dok Amal navodno jako smeta ta njegova opsednutost izgledom, koju smatra primitivnom.

Zanimljivo je i kako se već godinama šuška da je Džordž gej i sa svim svojim ženama, potpisuje ugovor o vezi, u trajanju od tri godine. Prve glasine o Džordžu i Amal javile su se upravo krajem 2013. godine...

Da li se vama ovo sve čini kao prevelika slučajnost, ili ne?

Izvor: Blic Žena

Pogledajte još