SRBOLJUBE, SVAKA ČAST: Stana Katić pokazala muža

0

Holivudska glumica srpskog porekla udala se prošle godine za svog dugogodišnjeg dečka Krisa Brkljača, ali je tek sada svojim pratiocima na društvenim mrežama pokazala kako on izgleda.

Stana i Kris retko su se zajedno pojavljivali u javnosti, a glumicu je suprug samo nekoliko puta pratio na crvenom tepihu i premijerama. Čak i kada je bio uz nju, odbijao je da se fotografiše, pa do sada ne postoji nijedna njihova zvanična zajednička fotografija. Zato su fanovi bili oduševljeni kada je ona na Instagramu objavila njegovu sliku, piše 24sata.rs

Nizali su se oduševljeni komentari, uglavnom žena, koji su se pitali gde ga je krila do sada i kako je uspela da osvoji ovakvog muškarca.

Stana i Kris venčali su se prošlog aprila na privatnoj ceremoniji u Dalmaciji. Kris je biznismen, a pravo ime mu je Srboljub. Rođen je u Australiji, ali su mu roditelji poreklom iz Like. Kao tinejdžer otišao je u Ameriku, gde je jedno vreme bio i beskućnik. Ipak, uspeo je da završi fakultet i da razvije privatni biznis, a Stanu je upoznao preko njenog brata Marka, sa kojim je takođe bio poslovni partner. Iza sebe ima jedan propali brak.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.