DNEVNI HOROSKOP ZA 02 JUL: Device, vreme je da odrastete - Vage čeka fatalni susret

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Dominantni ste kada je u pitanju saradnja sa nekim Blizancima ili Devicom. Ne želite da da propustite šansu za dodatnom zaradom, posebno u radu sa Škorpijom или Jarcem jer smatrate da bi oni mogli biti dobri i kreativni saradnici. Moguća je vest od neke mlađe osobe u koju imate veliko poverenje.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Tranzit brzih planeta donosi vam potrebu za istraživanjima i pokušaju da shvatite šta je a vas najbitnije u poslu. Trudite se budete u toku događaja da ne biste propustili priliku da nadjet neki dodatni posao koji bi mogao da vam donese dodatne prihode. Ne ulazite u raspravu sa Ovnom ili Škorpijom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Sunce u segmentu posla i novca u opoziciji sa Plutonom ukazuje na tendenciju da budete dominantni što rezultira u konfliktu sa nekom Škorpijom ili Strelcem. Devica može od vas zatražiti uslugu a Mesec u kvadratu sa Jupiterom, donosi velike ambicije u vezi sa vašim finasijama.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Mislite da nemate mnogo opcija kada je u pitanju vaš profesionalni život, u najmanju ruku, u ovom momentu. Pokušajte da budete mnogo ambiciozniji i nemojte izbegavati društvo onih koji vas podstiču da date od sebe najbolje u okviru svoje profesije. Neko će vas kontaktirati u vezi sa perspektivnim poslom.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Često ste kontradiktorni kada se radi o vašim glavnim ciljevima kao da ih imate nekoliko i ne možete da im odredite prioritet. Ako ste mislili o započinjanju novog posla sa nekim Strelcem, nemojte dopustiti da vam nametne svoje poglede. Pokušajte da napravite kalkulaciju vaših troškova.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Ponašate se kao da se ništa ne menja u vašem životu i ne želite da rešavate probleme na zreo način već ste spremni da da se samozavaravate i da živite u imaginarnoj paralelnoj realnosti. Vaše razumevanja problema vašeg partnera može vam pomoći da lakše postignete sporazum.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Danas možete naći razlog za suset sa nekim koga niste izvesno vreme videli,možda zbog njegovog boravka u inostranstvu. Vaši planovi za proširenje posla su dobri samo treba da ih se pridržavate. Možete imati probleme u komunikaciji sa nekim ko nije spreman da vam uvek bude pri ruci.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Direktan hod Marsa može biti od koristi onima koji maju osećanje da su nešto propustili ili da nisu postigli ono što su želeli. Ako ste spremni da budete ljubazni prema nekoj Vodoliji, možete postići mnogo lakše cilj nego ako budete tvrdoglavi. Budite iskreni prema bliskom prijatelju.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Došli ste do tačke kada treba da dokažete sebi i drugima nešto što ima veze sa vašim egom. Nemojte biti kontraproduktivni i da uzmite u obzir vaš glavni cilje, kao što je obrazovanje ili realizacija vaših poslovnih planova. Imajte poverenja u Škorpiju.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Pokušajte da budete efikasnij i da ne dozvolite nekom da vas naljuti niti da utiče na vaše dnevne aktivnosti.Imate mnogo opcija kada je u pitanju vaša karijera, samo treba da budete mnogo realističniji. Nemate stvaran razlog da se brinete oko finansija, imate ideju kako da ih sredite.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Pokušajte da budete iskreni prema nekom Raku ili Vagi, oni mogu biti vaši potencijalni saradnici i trebalo bi da saradjujete sa njima na bazi iskrenog odnosa. Trebalo bi da obavite svoje dužnosti i obaveze što je moguće pre ako želite da izbegnete bilo kakvu raspravu sa onima kojima ste nešto obećali.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Vaš glavni cilj je da sledite svoje ambicije nezavisno po koju cenu. Spremni ste da ispoljite svoju superiornost na račun onih koji imaju ideju kako da sa vama rade na velikom projektu. Ako ste sumnjičavi u pogledu dobrih namera nekog Ovna ili Škorpije, trebalo bi da izbegnete susret sa njima.

Izvor: Conopljanews

Pogledajte još