PRIJATELJ UBICE IZ ŽITIŠTA: Bio je ljubomoran i posle razvoda, besno je rekao da zna da ga vara

- Prvo je veče naše zabavne manifestacije “Pile fest”, pa smo, kao i uobičajno, izašli da se malo provedemo. Šetali smo i zadržali se na koncertu grupe “Van Gog”. Pojeli smo i po hamburger i onda se uputili ka kafiću “Makijato”. Naručili smo piće i stajali za pultom u bašti jedno desetak minuta. Kada je ugledao bivšu suprugu Dijanu sa društvom, besno je udario pesnicom u sto. Promrmljao je nešto, kao “znao sam da je kurva”... Besno ustao i nekud otišao - priča za “Novosti” Trifunović.

Više puta pokušavao je Trifunović, zatim, da ga dobije mobilnim telefonom, ali Siniša se nije javljao. Poslednji poziv uputio mu je u 1.22. Veza ponovo nije uspostavljena. Osamnaest minuta kasnije, tačno u 1.40, začuli su se pucnji u kafiću.

- Nisam znao da ima automatsku pušku. Doneo ju je od kuće u automobilu, izvadio i zapucao u pravcu stola gde je sa društvom bila Dijana. Nastala je panika, vriska i bežanje... Video sam zatim kako su ga policajci uhvatili - kazuje Trifunović.

LjUBOMORAN I POSLE RAZVODA

TRIFUNOVIĆ potvrđuje da je Siniša bio ljubomoran na Dijanu iako su se sudski razveli i odvojeno živeli već nekoliko meseci. Sinčića Nemanju, koji pohađa drugi razred, viđao je svakog vikenda, jer je tako određeno posle razvoda.

Izvor: Novosti

Pogledajte još