NEDELJNI HOROSKOP: Šta nam zvezde predviđaju u periodu od 4. do 10. jula

OVAN

Ljubav: Svima otvoreno pričate o osobi do koje vam je stalo. Pažljivi ste i puni razumevanja za želje i potrebe partnera. Samo tako nastavite.

Posao: Posao obavljate mehanički, što ranije nije bio slučaj. Nedovoljno ste motivisani i kao da radite sa pola snage. Ovakvo stanje nastaviće se još neko vreme.

Zdravlje: Zastoj vode u organizmu.

BIK

Ljubav: U neposrednom okruženju nalazi se osoba koja gaji određene emocije prema vama. Vi to još ne znate, ali kada se bude otkrilo o kome je reč, bićete veoma iznenađeni.

Posao: Više maštate nego što radite, više pričate nego što mislite. Očekujete od drugih da reše vaše probleme, ali to se neće desiti.

Zdravlje: Krajnje je vreme da započnete dijetu.

BLIZANCI

Ljubav: Nova osoba ulazi u vaš život preko posla. Bićete iznenađeni svojim ponašanjem u prisustvu drage osobe. Zadivljujuća je prirodnost i spontanost u vašem odnosu.

Posao: Povoljno aspektovan Merkur pruža vam šansu da se dokažete. Uradićete nešto što će vas predstaviti u sasvim drugom svetlu. Čuvajte se onih koji vas bespotrebno kritikuju.

Zdravlje: Loš osećaj u stomaku traje već danima.

RAK

Ljubav: Veoma ste raspoloženi i opušteni. Potrebni ste partneru i porodici, a to je ono što najviše volite. Naklonost koju osećate hrani vašu dušu.

Posao: Idealizujete poslovnu situaciju i mislite da će to potrajati. Nagoveštaj promene potpuno će vas iznenaditi. Moguće je i neznatno povećanje zarade u ovom periodu.

Zdravlje: Ne konzumirajte alkohol.

LAV

Ljubav: Zaboravljate da nije dobro skrivati emocije, a vi to činite. Nekako ste se povukli i distancirali od partnera. Otvoren razgovor o svemu što vas muči, jedino je rešenje.

Posao: Nemate pozitivna očekivanja kada su poslovni problemi u pitanju. Ponašate se kao da će drugi umesto vas završiti sve obaveze. Ozbiljnije pristupajte radnim zadacima.

Zdravlje: Fantastično.

DEVICA

Ljubav: Jedna osoba već odavno želi nešto više od vašeg odnosa. Znate ko je to i nije vam svejedno. Ukoliko ste zauzeti, nemojte ništa da preduzimate. Ako ste slobodni, prepustite se.

Posao: Neko vam iza leđa pravi probleme. Biće vam teško da u to poverujete jer je reč o osobama s kojima ste naizgled u dobrim odnosima. Pozicija Neptuna ukazuje na to da ćete se vrlo brzo iznenaditi.

Zdravlje: Nervoza.

VAGA

Ljubav: Vama je partner uvek na prvom mestu, ali sada zbog pozicije Venere sebe stavljate na mesto koje zaslužujete. Slušate priče koje ne bi trebalo da vas zanimaju.

Posao: Gde god da se okrenete, vidite samo probleme. Mnogi od njih neće biti rešeni u skorije vreme. Radite koliko možete, a nerešive probleme ostavite za povoljniji period. Nemojte da uzalud gubite vreme.

Zdravlje: Obavezno se obratite stomatologu.

ŠKORPIJA

Ljubav: Opsednuti ste partnerom i brigom da li ste jedina osoba koju voli. Preterujete u ljubomori, što vam se otvoreno stavlja do znanja. Retko ko može da istrpi vaše ispade.

Posao: Odlično aspektovan Merkur povoljno utiče na vaše polje posla. Neverovatno je koliko uspeha imate u onome što radite. Samo tako nastavite. Moguća je greška u finansijama.

Zdravlje: Premoreni ste.

Lepe stvari u ljubavi se brzo otkriju: Zvezde vam u julu donose OVAKVE snove

STRELAC

Ljubav: Čudno se osećate i ne znate šta da mislite o voljenoj osobi. Strasti su oslabljene, a uskoro će se pojaviti i neko poseban u vašem životu kome nećete moći da odolite.

Posao: Imate više sreće nego ranije i sigurno ćete iskoristiti dve povoljne prilike. Ponosni ste na sebe u poslu, ali ne i kada je u pitanju zarada. Razmišljate o pozajmici.

Zdravlje: Problemi sa stomakom.

JARAC

Ljubav: Odličan partnerski život ne mogu da naruše ni povremene rasprave. Stabilnost odnosa je vidljiva, a naklonost i više nego očigledna. Skoro pa idealno.

Posao: Volite da budete u centru pažnje i kada imate razloga za to, ali i bez povoda. Namećete svoje mišljenje i ne dozvoljavate čak ni da neko iznosi drugačije stavove. Budite tolerantniji u poslu.

Zdravlje: Problem u listovima nogu.

VODOLIJA

Ljubav: Ponovo postoje šanse da preko posla upoznate jednu interesantnu osobu. Odnos bi mogao biti ljubavno-prijateljski, a na vama je da odlučite u kom pravcu ćete ga dalje razvijati.

Posao: Sjajan period je pred vama i željni ste dokazivanja. Svi pogledi uprti su u vas, jer se zna da idete uzlaznom putanjom. Bićete ponosni na sebe!

Zdravlje: Nervoza.

RIBE

Ljubav: Potrebno vam je prisustvo partnera da biste se osećali kompletno. Pomešali ste svet mašte i ljubavi, ali tako i treba. Poklon koji dobijete od drage osobe ulepšaće vam ovu nedelju.

Posao: Kao da niste dovoljno prisutni na poslu. Tek sada primećujete šta se dešava među kolegama i ubuduće možete očekivati samo neprijatnosti. Poslušajte savet starije osobe.

Zdravlje: Malaksalost.

Izvor: Story