PRAVO U CENTAR: 7 rečenica koje svaki muškarac želi da čuje u krevetu

1. Kako si veliki!
Ova rečenica odnosi se na dužinu i širinu njegovog penisa, a ne partnerovu telesnu visinu. Upotrebite je u pravom trenutku i kontekstu.

2. Tako to dobro radiš
 Bez obzira ljubi li vam partner vrat, stomak ili se usnama spušta južnije, ništa ga neće uzbuditi više od ove rečenice, izgovorena s uzdahom na usnama.

3. Ovo je bio najintenzivniji orgazam koji sam ikad doživela.

Oni žele čuti da se njihov trud i pažnja posvećena vašim telesnim reakcijama - isplatila. Ne samo da uživaju u potvrdi da su vešti među čaršavima, već i da ste vi zadovoljeni.

4. Izgledaš seksi kad to radiš. Ne osećaju se svi muškarci 100 posto samopouzdano bez odeće, pa će im ova rečenica staviti osmeh na lice i dati im motivacije da TO rade još bolje.

5. Obožavam miris tvog tela.
Seks je fizička aktivnost koja podstiče znojenje, i zbog koje mnogi muškarci osećaju nelagodnost u spavaćoj sobi. Da, priznajte mu da je njegov voćni prirodni miris za vas zapravo afrodizijak.

6. Smem li oralno da te zadovoljim?

Direktan pristup pali (gotovo) svaki put. Pogotovo ako vaš partner nije navikao na razmjenjivanje seksi rečenica među čaršavima. Moguće je i da će vas zamoliti da ponovite još jednom, jer će isprva pomisliti da ga sluh vara.

7. Ovo je bio najbolji seks u mom životu.
Najbolja rečenica koju možete uputiti svom partneru.

Izvor: Zadovoljna.hr

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.