PRIZNAJTE, I VI STE TAKO MISLILI:7 zabluda o ljubavi koje nas je naučila serija "Seks i grad"

Budući da se čitava serija vrti oko seksa, mnoge dame su iz nje izvukle lekcije baš na ovom polju, ali postoji 7 činjenica koje su potpuno pogrešno predstavljene. Zapravo, one su potpuna laž.

# Mali penis ništa ne može

U svetu Samante Džouns, mali muški polni organ je najgori zločin. Ali, to uopšte ne mora da bude razlog da ostavite muškarca. Postoje poze predviđene baš za ovakve situacije i sa njim možete da osetite maksimalno uživanje.

# Ostaviće vas zbog prljavih razgovora

Sećate li se scene kada se Miranda zabavlja sa muškarcem koji obožava prljave razgovore. On je ubeđuje da mu se pridruži, a kada se jednom opustila, više nije mogla da stane, zbog čega ju je partner ostavio.

# Previše bliski prijatelji

Da li biste vi uleteli u stan najbolje prijateljice sa namerom da joj otmete vibrator? Teško da bi iko reagovao kao Šarlot - predao igračku i spremio se za izlazak.

# Orgazam baš svaki put

Šeme za jednu noć su u famoznoj seriji svakodnevna pojava, naročito u slučaju Samante Džouns. A u baš svakoj sceni ona doživi orgazam. Koliko je to moguće u stvarnom životu? Naravno, možete vi da pronađete svake večeri drugog muškarca, ali sigurno neće svaki da bude fantastičan u krevetu kad prvi put spava sa vama i pojma nema šta volite.

# Muškarci vrebaju iza svakog ćoška

Keri Bredšo i njenim prijateljicama nikad nije nedostajalo muškaraca. Oni su uvek odnekle "iskakali", a kakva je situacija kod vas? Budimo realni, mogu da prođu i meseci dok nekog ne upoznamo.

# Smrtna presuda za vezu

Sigurno se sećate scene kada Keri zavodljivo gleda Zverku nakon buđenja u seksi kombinezonu, a onda joj se omaklo - prdnula je. Normalna reakcija jeste da se oboje smejete, da vas on malo zadirkuje, ali Kerina reakcija? Da li je normalno da skočite iz kreveta kao opareni, sa čaršavom na glavi trčite kroz stan i usput zadobijete nekoliko fraktura, a onda od sramote ne želite da pozovete partnera? A sve to zbog nečega što se svakome od nas dešava i što je potpuno normalno.

# Žene pričaju glasno o seksu gde god se zateknu

Silikonske bradavice, glumljenje orgazma, buđav ukus sperme... Nema teme o kojoj četiri dame nisu razgovarale, i to za ručkom u prepunim restoranima, na sav glas. Naravno da žene pričaju sa prijateljicama o seksu, ali svaka od nas zna kada je mesto i vreme.

Izvor: Cosmopolitan.rs

Pogledajte još