PREMIJERA: POGLEDAJTE SEVERININE "SILIKONE"

- Pesmu pevajte i ako nemate silikone. Popraviće vam dan i u vama stvoriti osećaj da ste savršeni... - poručuje Seve i dodaje:

- Silikoni su metafora za sve ono što žene rade da bi bile savršene. Tu spada i farbanje kose, depilacija brkova i nogu, vežbanje, solarijum, dijete... Stih 'ti ih nisi ni kupio' pokazuje da je ona samostalna i da sa svojim telom radi šta joj je volja. Pesma je zafrkancija i nemojte je slučajno shvatiti ozbiljno. Deco, ne pokušavajte ovo kod kuće - ističe Severina, koja ne krije zadovoljstvo zbog saradnje s koleginicom Sajsi MC, kao i oduševljenje Sekom Sablić, koja se u spotu pojavljuje u ulozi šefice fabrike proizvodnje savršenih žena.

- Zahvaljujem se Sajsi MC pre svega što je prekrasna i talentovana osoba, za sada još uvek kao MC i tekstopisac, ali ona je budućnost. Mislim da je ovo početak jednog divnog prijateljstva. Zahvaljujem se i Seki Sablić, velika mi je čast što je s nama u spotu. Svima nam je ulepšala mladost i život svojim ulogama, a privatno je još duhovitija i jako slatka... Ona je kult - kaže Severina.

Styling: Petar Trbović
Šminka: Dajana Pajkić
Frizura: Martin Posavec

Pogledajte još