SRBI, ŠTA TO GLEDATE? Nasilje u "Parovima" stiglo i do svetskih medija!

Poznati britanski medij snimak ovog incidenta naziva šokantnim, i opisuje kako je Gastoz udarao Zoricu a potom i pokušao da je uguši.

- Tokom svađe sa drugim učesnikom krupni Gastoz eksplodirao je od besa kada je njegova supruga Zorica Dukić (24) pokušala da interveniše. Gastoz (31) se okrenuo prema njoj, stavio joj ruku preko usta i urlao na da ućuti. Može se videti kako on pokušava da je uhvati za nos kako ona ne bi mogla da diše. Dok ona pokušava da pobegne, Gastoz je grabi za kosu i odvlači u toalet, usput je udarajući u zadnjicu. Onda ju je zgrabio za grlo, dva puta udario njenu glavu od vrata i urlao: "Ti si moja devojka! Ja govorim za tebe! Umukni!" - navodi se u tekstu, i dodaje da za to vreme ostali učesnici nisu ni prstom mrdnuli.

- Ostali učesnici gledali su svaki trenutak šokantnog napada, ali ništa nisu uradili kako bi pokušali da ga spreče. Jedna žena nonšalantno jede jabuku dok sve to posmatra na ekranu.

"Dejli Mejl" navodi i da se šou snima u luksuznoj vili u Beogradu, te da se u njemu takmiče potpuni stranci, koji se onda venčaju kako bi videli koliko će njihova veza izdržati pod pritiscima.

Ono što ih je još više zgrozilo, jeste reakcija javnosti, pošto tvrde da umesto da im bude žao Zorice, neki od gledalaca su ubeđeni da je cela svađa bila samo predstava za kamere i javnost kako bi pobedili.

Vest o ovom incidentu osvanuo je i u još nekim svetskim portalima, i svi su ga opisali kao užasan, odvratan, i nedopustiv.

Podsetimo, glavni urednik televizije "Hepi", na kojoj se ovaj rijaliti emituje, Milomir Marić, izjavio je da ovo nije čin nasilja.

Izvor: Blic.rs

Pogledajte još