BIVŠA SNAJA MARJANOVIĆA IZJAVILA INSPEKTORIMA: Pobegla sam od sektaša

"Da sam ostala, sigurno bih prošla kao Jelena" - ovo je navodno ispričala na saslušanju u policiji Sanja, bivša žena Zorana Marjanovića, čija je druga supruga Jelena Marjanović (33) ubijena pre više od tri meseca.

Spasao je razvod

Sanja je, kako piše Kurir, napustila Zorana kad je saznala da je njegova porodica u Crnoj ruži, jednoj od najopasnijih sekti u svetu.

- Istina je da je Zoran upoznao Jelenu još dok je bio u braku s prvom ženom Sanjom, ali nije ona glavni krivac za razvod. I komšije, ali i poznanici koji im odlaze u kuću, kažu da je Zorana prva žena ostavila kad je počela da sumnja da su u sekti. Njoj je bilo čudno kako se porodica ponaša, naročito svekrva Zorica, a potom i svekar Vladimir, ali i Zoran - komentariše sagovornik Kurira i dodaje:

- Ipak, najviše se bojala devera Miloša. Ma i pokojna Jelena ga se plašila... Sanja je pokušavala da otkrije o čemu se radi, ali se bojala. Zato je odlučila da se skloni iz te kuće i da na lep način završi taj brak kako dete ne bi ispaštalo ili, ne daj bože, bilo povređeno. Tačno je da je njihov sin ostao da živi u toj kući, ali ona je bila sigurna da se detetu neće ništa desiti. Ma pobegla je glavom bez obzira i spasla se! Nažalost, Jelena nije uspela... Sanja je, inače, sve vreme tokom saslušanja bila u strahu i grču. Očigledno je da se još plaši Marjanovića.

Da porodica Zorana Marjanovića, muža ubijene pevačice Jelene, ima veze sa sektom Crna ruža, sumnja i policija, koja već više od tri meseca pokušava da reši ovo monstruozno ubistvo.

- Tokom saslušanja njihovih prijatelja, rodbine, ali i komšija, više njih nam je reklo da Marjanovići pripadaju toj sekti već nekoliko godina. Samo tokom prošle nedelje saslušali smo na desetine njih. Niko nije mogao da nam to potvrdi, ali svi su ukazivali na Crnu ružu - priča sagovornik Kurira.

Porodica sumnjiva

Policija pokušava da dođe do materijalnog dokaza.

- Mi smo i dalje ubeđeni da najmanje jedan član familije zna ko je ubica, a u celoj priči je značajna uloga pojedinih članova koji definitivno nekog sebi bliskog štite - dodaje izvor iz policije.

Izvor: Kurir

Pogledajte još