Najveći uticaj ima na tri znaka:Šta nam donosi Venera u Lavu do 5. avgusta 2016.

Vrlo kratko, samo početkom perioda, obrazuje trigon sa Marsom, simbolom strasti i izazovan aspekt sa planetom raskida Uranom, a tokom cele nedelje konjunkciju sa Merkurom, koja pogoduje umetnicima. Krajem perioda, Venera počinje da obrazuje trigon sa Saturnom, aspekt koji utiče na stabilizaciju poljuljanih odnosa u emotivnim vezama.

Pošto je Neptun planeta mašte, intuicije, talenata i vizija, a Venera ljubavi i novca, ovaj aspekt, pored paralelnih veza, može da donese i paralelne ili tajne izvore prihoda. Prelazak Venere preko znaka Lava, najviše će uticati na Bikove, Vage i Ribe.

Ovan

Venera u petoj i Mars u astrološkoj kući tajni opominje na oprez ako sarađujete sa strancima iz prekookeanskih zemalja. Vaša 2mala" avantura može ozbiljno da ugrozi odnos sa partnerom.

Bik

Vaš vladalac Venera, planeta novca i Mars u astrološkom polju partnerskih odnosa donosi vam romansu sa osobom koja zbog posla često putuje. Moguća promena radnog mesta ili posla.

Blizanac

Aspekt između Venere i vašeg vladaoca Merkura donosi vam mogućnost proširenja obima posla i saradnje sa velikim firmama. Ako ste mladi, možete da dobijete stipendiju za inostranstvo.

Rak

Venera u drugoj a Neptun u devetoj kući donose vam ljubav i novac ako se bavite umetnošću, sportom, medicinom. Mogu da vam se ukažu nove šanse, naročito ukoliko radite sa strancima.

Lav

Venera u vašem znaku čini vas popularnim i omiljenim u društvu, naročito suprotnog pola. Mars u četvrtom polju povećava šanse za zaradu preko kupoprodaje nekretnina ili selidbu.

Devica

Inkonjunkcija Venere i Neptuna budi ljubavni zanos ali donosi i nove ponude, naročito ako ste zbog posla prisutni u javnosti. Ako vaše zanimanje podrazumeva rad s klijentima, bićete uspešni.

Vaga

Konjunkcija vašeg vladaoca Venere i Urana u Ovnu donosi vam mogućnost razdvajanja od partnera, zbog njegovog putovanja. Novac vam pritiče, ako se bavite nekom kreativnim zanimanjem ili radite u medijima.

Škorpija

Aspekt između Venere i Neptuna u kućama karijere i kreativnosti može da vam donese romansu sa umetnikom ili nekim ko živi u unostranstvu. Ako se bavite izdavaštvom, bićete uspešni.

Strelac

Venera u devetom astrološkom polju pod uticajem Marsa, simbola seksualnosti iz polja tajni, nagoveštava tajnu romansu s nekim koga upoznajete na nekom putu ili predavanju.

Jarac

Trigon između Venere i vašeg vladaoca Saturna, planete prošlosti, može da vas podstakne da obnovite vezu sa starom simpatijom, naročito ako ste u zrelijim godinama.

Vodolija

Aspekti planeta novca i akcije donose vam zaradu preko paralelnih izvora prihoda, dok kvadrat između Venere i vašeg vladaoca Urana, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove.

Ribe

Baš vladalac Neptun u vašem znaku u izazovnom aspektu s planetom ljubavi, nagoveštava romansu na nekom put. Ako ste umetnik, antropolog, farmaceut ili lekar, bićete uspešni.

Izvor: Vecernje novosti

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.