MAKE ME: Poslušajte novi singl Britni Spirs

Naime, tridesetčetvorogodišnja pevačica upravo je objavila novi singl “Make Me” koji najavljuje njen deveti studijski album. Pored Britni, kao autori numere potpisani su Joe Janiak i G-Eazy, dok je BURNS i producirao pesmu.

Britni je za potrebe reklame svog novog parfema “Private Show” snimila izazovnu reklamu u kojoj se može čuti i delić potpuno nove, istoimene pesme! I ova numera će se naći na novom albumu, koji izlazi dve godine nakon prethodne ploce “Britney Jean”.

Prethodnih nekoliko parfema pop zvezda je kreirala u saradnji sa kućom “Elisabet Arden”, a za jubilarni “Private Show”, dvadeseti u kolekciji koja nosi njeno ime,  želela je da bude ekstra poseban:

‘Private Show’ je neizbežno sexy pesma, kojom promovišemo želju devojaka da se osećaju seksi i živo, a to je tako zabavno. Parfem je kombinacija aroma karamele i ledene kafe, cveta jasmina i narandže, mojih omiljenih ukusa i mirisa. Stoga parfem i pesma idu sjajno zajedno – izjavila je Britni koja je u maju dobila prestižnu Millenium Billboard nagradu i održala jedan od svojih nezaboravnih nastupa.

Inače, već godinu dana pevačica ima resident show u Las Vegasu, a ovih dana  je objavljeno da je ugovor o nastupima produžen do proleća naredne godine.

Autor: Nadlanu.com