RIJALITI SE NASTAVLJA: Gastoz pretukao Zoricu, ona pokazala "razbijeni" nos!

Naime, Gastoz, koji se ni ranije nije libio da napadne Zoricu, opet je pokazao da mu nije strano da digne ruku na žensku osobu. On je juče ujutro, samo nekoliko sati nakon što je finale rijalitija završeno, nasrnuo na Dukićevu u njenom stanu na Zvezdari, zbog čega je ceo slučaj završio u rukama beogradske policije.

- Gastoz je nju pijan izudarao, zbog čega ga je ona prijavila policiji, pa je priveden u stanicu na Zvezdari u kojoj se poprilično dugo zadržao. Zorica je takođe bila u policiji na saslušanju kako bi ispričala šta se tačno dogodilo -rekao je izvor za "Kurir".

Koje povrede je zadobila Zorica nije bilo poznato, kao ni to da li je protiv Nenada pokrenut bilo kakav postupak.

Međutim, istog dana došlo je do velikog obrta u ovoj ujdurmi, kada je Dukićeva odlučila da mu oprosti što ju je pretukao i da se pravi kao da se ništa nije dogodilo, navodi izvor lista. Ona je u večernjim satima na društvenim mrežama objavila da nije bilo tuče između nje i njenog dečka.

- Sve je laž, samo pusta laž, što se oko nas u krug vrti. Predstavljamo najlepši razbijen i krvavi nos, ruke, rebra i tako dalje! - napisala je Zorica pored fotografije na kojoj leži u naručju supruga.

A photo posted by Zorica Dukic (@draguljce) on

Izvor: Kurir

Pogledajte još