ODBROJAVAMO DO RIJA U UŠĆU: Dođite na demonstraciju golfa

0

Sve posetioce Ušće Shopping Centra, magazin Lepota i Zdravlje i Olimpijski komitet Srbije, obradovaće još jednom demonstracijom golfa i time zvanično ispratiti naš tim za Rio! Dođite u Ušće Shopping Centar u subotu, 23. juna od 14h do 19h časova, i okušajte se u igranju golfa.

Od februara meseca magazin Lepota i Zdravlje i Olimpijski Komitet Srbije organizovali su u Ušće Shopping Centru brojne aktivnosti koje su bile posvećene odbrojavanju do Olimpijskih igra u Riju.

Tokom proteklih meseci posetioci Ušće Shopping Centra imali su priliku da se upoznaju sa Olimpijskim Timom Srbije, oprobaju u olimpijskim sportovima i vide zanimljive i unikatne delove opimpijske sportske opreme, plakate i maskote.

Najmlađi posetioci Ušća učestvovali su u atraktivnim radionicama, praveći medalje, zastave, maskote, ali i u druženju sa našim proslavljenim sportistima.

3

Tokom trajanja ovih aktivacija Vojvođanska banka promovisala je svoju olimpijsku karticu i poklanjala, svaki vikend, tablet računar pobednicima Facebook konkursa u sklopu kog su se posetioci slikali u ulozi svojih omiljenih olimpijaca.

Prošlog vikenda održana je demonstracija vožnje kajaka, a prethodila mu je demonstracija streličarstva i mačevanja.

Čekamo vas na olimpijskom druženju u Ušće Shopping Centru da zajedno ispratimo Naš Tim za Rio!

Foto: Color Press Grupa, OKS

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.